Chelsea'yi alamayan Muhsin Bayrak'tan yeni bomba haber!

Chelsea'yi alamayan Muhsin Bayrak'tan yeni bomba haber!

Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ancak resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı eleştirileri yöneltilen Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündemde.

Chelsea'yi alamayan Muhsin Bayrak'tan yeni bomba haber!
16px
24px
27.09.2022 17:11
ABONE OLgoogle

Rus milyarder Roman Abramovich, sahibi olduğu İngiltere'nin köklü kulüplerinden Chelsea'yi 27 Şubat'ta satışa çıkarmasının ardından kulüp yetkilileri ile temasa geçen Bitlisli iş insanı Muhsin Bayrak, gündem olmuştu.

Chelsea'yi satın almak için teklifler verilirken, günlerdir kulübe talip olduğunu söyleyen Muhsin Bayrak'ın teklif vermediği sonradan ortaya çıkmıştı.

Muhsin Bayrak gerçekleri: Reklam var, teklif yok... Yalancı çıktı

''TESLİM GÜNÜNE YETİŞEMEDİK''

 Muhsin Bayrak, teklif verilmesi için tanınan son teslim gününe yetişemediklerini ve bunun prosedürle ilgili bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirtmişti.

YANLIŞ E-POSTA ADRESİNE MAİL ATILMIŞ

?AB Group'un avukatları, ABD yatırım bankasına teklif vermek yerine genel bir e-posta adresi kullanarak İngiltere Dijital, Kültür Medya ve Spor Departmanı ile temasa geçtiği açıklanmıştı.

KAMALA HARRIS'İN EVİNE DE TALİP OLMUŞTU

Bayrak, ABD Başkanı Joe Biden'ın Yardımcısı Kamala Harris'in resmi konuta taşınırken başkent Washington D.C.'de satışa çıkardığı dairesine de talip olmuştu.

YENİ ŞOV HABER

Şimdi de Muhsin Bayrak'a ait Kripto Teknolojisi bölümünde yer alan ABStocks'la ilgili bomba bir haber ortaya atıldı.

İddialara göre Ab Stocks borsasının yüzde 60'ının Dubai'li El maktum ailesine satıldığı öne sürüldü.

Muhsin Bayrak'ın avukatları: Chelsea'yi almak için yanlış e-posta adresine mail atılmış

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde