Muhsin Bayrak'ın avukatları: Chelsea'yi almak için yanlış e-posta adresine mail atılmış

Muhsin Bayrak'ın avukatları: Chelsea'yi almak için yanlış e-posta adresine mail atılmış

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası yaptırımlara uğrayan Rus oligark Roman Abramovich, sahibi olduğu Chelsea'yi satışa çıkardı. Chelsea'yi satın almak için teklifler verilirken günlerdir kulübe talip olduğunu söyleyen iş insanı Muhsin Bayrak'ın teklif vermediği öğrenildi.

Muhsin Bayrak'ın avukatları: Chelsea'yi almak için yanlış e-posta adresine mail atılmış
16px
24px
19.03.2022 13:01
ABONE OLgoogle

Rus milyarder Roman Abramovich, sahibi olduğu İngiltere'nin köklü kulüplerinden Chelsea'yi 27 Şubat'ta satışa çıkarmasının ardından kulüp yetkilileri ile temasa geçen Bitlisli iş insanı Muhsin Bayrak, Reuters'a açıklamalarda bulunmuştu. 

AB Grup Holding'in başındaki Muhsin Bayrak, Chelsea futbol kulübünün alımı öncesinde Abramoviç'in onayını beklediklerini belirtmişti.

Chelsea'yi satın almak için teklifler verilirken, günlerdir kulübe talip olduğunu söyleyen Muhsin Bayrak'ın teklif vermediği öğrenildi. Muhsin Bayrak gerçekleri: Reklam var, teklif yok... Yalancı çıktı

''TESLİM GÜNÜNE YETİŞEMEDİK''

Reuters'a konuşan Muhsin Bayrak, teklif verilmesi için tanınan son teslim gününe yetişemediklerini ve bunun prosedürle ilgili bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirtti. Bayrak, 'çok üzgün' olduğunu dile getirdi.

YANLIŞ E-POSTA ADRESİNE MAİL ATILMIŞ

AB Group'un avukatları, ABD yatırım bankasına teklif vermek yerine genel bir e-posta adresi kullanarak İngiltere Dijital, Kültür Medya ve Spor Departmanı ile temasa geçmiş.

ÜÇ TEKLİF VAR

Chelsea'yi satın almak için üç teklif verdildi. Bunlar, Amerikan beyzbol takımı Chicago Cubs'un sahibi Ricketts ailesi, siyasetçi ve eski madalyalı olimpiyat oyunları sporcusu Lord Coe’nin olduğu bir konsorsiyum ve emlak yatırımcısı Nick Candy’nin liderliğinde başka bir gruptan geldi.  Chelsea'yi almak isteyen Muhsin Bayrak 1 Milyar pound nakit teklif etti

MUHSİN BAYRAK KİMDİR?

1990'lı yıllarda ailesiyle birlikte İstanbul'a göç eden Muhsin Bayrak, eğitimini burada tamamladı. İnşaat mühendisliği bölümünden mezun olan Muhsin Bayrak, 1999 yılında AB Grup Holding şirketini kurdu. Chelsea için Muhsin Bayrak kaç milyar teklif etti, Abramovich ne cevap verdi?

Yunanistan'da elektrik santrali bulunan ve Atina Marinası'nı da inşaa eden Muhsin Bayrak, yurt dışı ve yurt içinde projelere imza attı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde