Gülben Ergen, Erbil'in kucağına oturduğuna pişman
Ünlü şarkıcı, barışmanın coşkusuyla Erbil'in kucağına oturduğu için çok pişman

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Ali Erbil, Hüsnü Şenlendirici'nin adı tanıtım yazılarında kendisinden önce geçtiği için Gülben Ergen'in "Sürpriz" programına katılmaktan vazgeçmişt ve stüdyoyu terk etmişti.
Bu olaydan sonra bir türlü yıldızları barışmayan Ergen ve Erbil Kıbrıs'ta barışmışlardı.Ergen sahne aldığı mekanda kendisini dinlemeye gelen Mehmet Ali Erbil'in kucağına oturup aralarındaki buzları eritmişti. Ama Gülben Ergen'in bu hareketinden dolayı çok pişman olduğu ortaya çıktı.
Habertürk sitesinde yayınlana haber ve fotoğraflarda bir çok kişi tarafından eleştirilen Ergen bu konuyla ilgili açıklama yaptı.
"Birçok sanatçı arkadaşımın yaptığı ya da yapabileceği, şov dünyasında gayet normal karşılanan bu hareket, nedense ben yaşayınca olay yarattı. Basın da olayı köpürttü. Açıkçası bu konu yüzünden yakın dostlarımdan bile eleştiri aldım. Keşke uzaktan el sallasaymışım. O da yetermiş barışmaya."