Fenerbahçe sekiz numara için Umut Tohumcu ve Amadou Haidara ile temas halinde
Süper Lig'de lider Galatasaray'la puan farkını 4'e indiren Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar sürüyor.

Yönetim, ara transfer döneminde kadroya takviyeler yapıp, özellikle şampiyonluk yolunda Tedesco’nun elini daha da güçlendirmeye kararlı. Futbol direktörü Devin Özek’in, öncelik haline gelen ‘8 numara’ transferi için Almanya’da görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi.
Özek’in bazı kulüp yöneticileri ve menajerlerle bir araya geldiği kaydedildi. İddiaya göre Fenerbahçe’nin hedefinde iki isim var: Umut Tohumcu ve Amadou Haidara.
Umut Tohumcu, altyapısından yetiştiği Hoffenheim’da hızlı bir çıkış yaptı. 21 yaşındaki gurbetçi oyuncu, performansıyla takımın önemli bir parçası olurken, Almanya Milli Takımı’nın birçok alt yaş kategorisinde de forma giydi.
Listedeki diğer isim olan Haidara, Leipzig tarafından gözden çıkartıldı. Malili futbolcu, bu sezon hiç forma şansı bulamadı. Tedesco’nun, eski öğrenicisi için yeşil ışık yaktığı belirtildi.
patronlardunyasi.com















