Eylem Türk'ün üçüncü kitabı çıktı
Gazeteci Eylem Türk, ‘Nasıl Marka Oldular’ ve ‘İş Dünyasındaki Marka Kadınlar’ kitaplarının ardından şimdi de ‘Yıldızlı Kariyer Öyküleri’ adlı son kitabıyla okurlarıyla buluşuyor.

Milliyet Gazetesi Ekonomi Muhabiri Eylem Türk, ‘Yıldızlı Kariyer Öyküleri’ adlı 3. kitabını çıkardı.
Şirketlerin başarı öykülerinden derlenen “Nasıl Marka Oldular” ve iş yaşamındaki kadınların parlak kariyer hikayelerinin biraraya getiren “İş Dünyasındaki Marka Kadınlar” adlı kitaplarının yazarı Eylem Türk, ‘Yıldızlı Kariyer Öyküleri’ kitabında iş dünyasındaki 35 ayrı ismi bu kitapta biraraya getirdi. İş dünyasından çıkan başarı öykülerini okura aktaran Türk, kitabında başarıya giden yolda okuyucularına önemli ipuçları da veriyor.
Kitapta, Arçelik’ten Nokia’ya, Microsoft’tan Mercedes’e, Vestel’den DHL’e ve dünya pazarındaki hakimiyetleri ile bilinen önemli kurumların kilit isimleri yer alıyor. Birbirinden şaşırtıcı hikayelerle 35 üst düzey yöneticinin aşama aşama kariyer hedeflerine nasıl ulaştığını anlatan kitap, başarı yolunda ilerleyenlere de tavsiyelerde bulunuyor.