Eski F1 patronu Eddie Jordan'dan kötü haber
Eski F1 takım patronu ve televizyon sunucusu Eddie Jordan, sağlık durumu hakkında bir güncelleme yaparak, sağlık sorunları yaşayan herkese “gidin ve test yaptırın” çağrısında bulundu.
0
13.12.2024 11:20Güncelleme: 13.12.2024 11:26
ABONE OLRenkli kişiliğiyle tanınan İrlandalı Eddie Jordan, medya çalışmalarını azaltmış ve yüksek enerjili tavırları, yılın başlarında Adrian Newey’nin Aston Martin’deki lansmanında oldukça sakin bir hale bürünmüştü.
76 yaşındaki Jordan, Formula For Success podcast'inde David Coulthard ile hastalığı hakkında ilk kez konuştu.
Jordan şunları söyledi:
“Bu konuya Mart ve Nisan ayındaki programlarda biraz değinmiştik. Bana mesane ve prostat kanseri teşhisi konuldu ve olduça agresif olan bu hastalık omurga ve pelvise yayıldı. Gidin ve yaptırın. Aptal olmayın. Utangaç olmayın. Bu utanılacak bir şey değil. Vücudunuza iyi bakın”
patronlardunyasi.com