Erdoğan: Türk milletinin verilmiş sadakası varmış

Erdoğan: Türk milletinin verilmiş sadakası varmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan Sakarya'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, '31 Mart seçimleri geleceğimiz adına çok kritik.' dedi.

Erdoğan: Türk milletinin verilmiş sadakası varmış
16px
24px
24.02.2024 14:38
ABONE OLgoogle

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da düzenlenen mitingde halka seslendi. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Bu gece idrak edeceğimiz Berat gecenizi tebrik ediyorum. Başta Gazze’deki kardeşlerimiz olmak üzere mazlumların Allah yardımcısı olsun diye dua ediyorum.

Mayıs seçimleri bir dönüm noktasıdır. Millet olarak geriye baktığımızda nasıl bir badire atlattığımızı daha iyi anlıyoruz. Karşımızdaki ittifakın bugünkü durumunu gördükçe Türkiye'nin ve Türk milletinin verilmiş sadakası varmış diyoruz.

Sakarya yine destan yazdı. Yüzde 65 ile destek olan Sakaryalı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Sakarya inşallah 31 Mart’ta çok daha güçlü şekilde yanımızda olacaktır. Şu anda meydanda 60 bin kişi var.

Sakarya geleceğimize güvenle bakmamızın da teminatıdır. Milli mücadelede olduğu gibi 15 Temmuzda da hainlere geçit vermeyen şehir Türkiye Yüzyılı’nın parlayan şehridir.

CHP İŞİ GÜCÜ BIRAKTI KAVGA EDİYOR

Muhalefetin oyunlarına hiç gelmedi. Türkiye’nin ikinci büyük partisi saç saça baş başa kavga ediyor. Yaptıkları kongredeki şaibeler, aday belirlemede vahim iddialar duyduk. Muhalefet öyle bir halde ki dünya yansa umurlarında değil. Kendi şahsi çıkarlarından başka hiçbir şeyi gözleri görmüyor. Cumhurbaşkanı yardımcısı diye şehir şehir dolaştırdıkları isimlerin yarın ne olacakları belli değil.

patronlardunyasi.com

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde