Dolar
40,2626
0,11%
Euro
46,8064
0,43%
Sterlin
54,0034
0,18%
Bitcoin
4.729.267
0,00%
BİST-100
10.225,48
-1,28%
Gram Altın
4.315,413
0,47%
Gümüş
37,84
0,34%
Faiz
43,11
0,00%

Çinli otomobil kullandığını açıklayan Ford CEO'suna Cybertruck yanıtı: Beni de dene

Pekin merkezli Xioami tarafından üretilen elektrikli otomobili 6 aydır kullandığını açıklayan ve bunu “rakiplerini daha iyi anlamak için” yaptığını söyleyen Ford CEO’su Jim Farley’e cevap Tesla’nın Cybertruck’ından geldi: Beni de dene.

25.10.2024 14:54Güncelleme: 25.10.2024 15:02
Haberi paylaşın
Çinli otomobil kullandığını açıklayan Ford CEO'suna Cybertruck yanıtı: Beni de dene
16px
32px

Ford CEO'su Jim Farley, son 6 aydır ABD'de Çinli Xiaomi’nin ürettiği SU7 EV model otomobili kullandığını açıkladı.

Everything Electric Show isimli YouTube kanalına konuk olan Jim Farley, bu açıklamasının gündem olmasının ardından X’te bir paylaşımın altına şu notu yazdı:

“Rekabet ettiğimiz her otomobili sürmeye çalışıyorum. Bunu tüm kariyerim boyunca yaptım. Özellikler, tek başına bir hikayenin bir kısmını anlatabilir, ancak rekabeti gerçekten anlamak ve yenmek için direksiyona geçmeniz ve deneyimlemeniz gerekir.”

TESLA’NIN CYBERTRUCK’I: BENİ DE DENE

Ford CEO’sunun bu paylaşımına, Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla tarafından üretilen Cybertruck otomobilinin resmi hesabından cevap geldi:

“Tamam. Beni de dene.”

XIOAMI ŞU ANDA ABD OTOMOTİV PAZARINDA YOK

2010 yılında kurulan Xiaomi, akıllı telefonlardan akıllı ev cihazlarına, giyilebilir cihazlardan ve artık elektrikli araçlara kadar çok çeşitli ürünler sunan kapsamlı bir teknoloji merkezine dönmüş durumda.

Uygun fiyatlı yüksek kaliteli ürünlere odaklanan Xiaomi, özellikle Asya'da önemli bir pazar payı elde etti.

Her ne kadar Ford CEO’su Jim Farley Xioami bir araç kullandığını açıklasa da Pekin merkezli şirket şu anda ABD otomotiv pazarında yer almıyor.

patronlardunyasi.com