Dolar
38,7949
0,01%
Euro
43,6344
0,57%
Sterlin
51,6375
0,23%
Bitcoin
3.975.600
-1,01%
BİST-100
9.701,55
0,01%
Gram Altın
3.914,923
-1,21%
Gümüş
31,76
-1,45%
Faiz
51,75
0,00%

CHP'lilerden çarşaflı kadına dayak

Yılların CHP'lisi Kıymet Özgür isimli kadın Kılıçdaroğlu'nu görmek isteyince partililerce tartaklandı.

02.03.2009 09:15
Haberi paylaşın
CHP'lilerden çarşaflı kadına dayak
16px
32px

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü Bağcılar'daki seçim gezisinde büyük bir skandal yaşandı.

Seçim otobüsüne binip Kılıçdaroğlu'nu görmek isteyen ve 1999 seçimlerinde CHP'den miletvekili aday adayı da olan Kıymet Özgür isimli çarşaflı yaşlı bir kadın neye uğradığını şaşırdı. Yılların CHP'lisi Özgür'ü tartaklayan partililer, ardından ağır küfürler ederek yaşlı kadının çarşafını zorla açtılar.

'KIYMET ABLA'YA LİNÇ GİRİŞİMİ

Bir süre önce çarşaf açılımı yaparak Türkiye siyasetinde 'devrim yapan' CHP'de partililer telafisi zor bir olaya imza attı. Kılıçdaroğlu'nun, Bağcılar'daki gezisinde seçim otobüsüne binen CHP'li Kıymet Özgür isimli yaşlı kadın linç edilmek istendi. Çarşaflı yaşlı kadın bir süre sonra partililerin hakaretleri altında otobüsten indirildi. Kılıçdaroğlu ve CHP İl Başkanı Gürsel Tekin'in de bulunduğu olay yerinde, neye uğradığını şaşıran yaşlı kadını partide görevli kişiler aralarına alıp ağır küfürler ederek tartaklamaya başladılar.

TEKİN: 1999'DA ADAYDI

Elindeki CHP bayrağının sopasıyla kendisini korumaya çalışan Özgür'ü bir partili ensesinden tutarken, diğer bir partili ise yaşlı kadının yüzünü ve başını açtı. Olayın görüntülenmesini istemeyen CHP'liler basın mensuplarına da küfürler yağdırdı.

Skandal olayın görüntüleri dün akşam Show Haber'de yayınlandı. Parti mensuplarınca çarşafı zorla açılan Özgür'ün 1999 seçimlerinde CHP'den miletvekili aday adayı olduğunu söyleyen İl Başkanı Tekin konuya ilişkin açıklamasında,"Kıymet Abla bir süre otobüste bizimle yolculuk yaptı. Daha sonra en sonunda arkadaşlar sinirlenince aşağıya indirdiler. Arkadaşlarıma ben de sinirlendim" dedi.

editörün seçtikleri
Türkiye-Florida-Malta hattında bir Tatlıcı davası
Türkiye-Florida-Malta hattında bir Tatlıcı davası#Uğur Tatlıcı