Çağlayan'ın düğün takıları Van'a gidecek
Bugün akşam oğlunu evlendirecek olan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, düğünde takı yerine para bağışı kabul edip, bunları Van'a göndereceklerini açıkladı.

Bugün akşam oğlunu evlendirecek olan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, düğünde takı yerine para bağışı kabul edip, bunları Van'a göndereceklerini açıkladı.
Düğün programındaki değişikliğe göre düğünde takı takılmayacak. Davetliler, kendilerine gönderilen hesap numarasına para yatırabilecek. Toplanan para, deprem mağdurlarına gönderilecek. Bakan Çağlayan, Türkiye'nin acılı günlerinde düğün yapmaktan vazgeçtiklerini belirtti.
Bunun yerine Cumhurbaşkanı, Başbakan, siyasiler ve işadamları ile aileden davetlilerin katılacağı sade bir nişan yapacaklarını aktardı. Evlenen çifte takı takmak ve hediye almak yerine para yatırmaları için davetlilere bir hesap numarası gönderdiklerini belirten Çağlayan, bankada toplanacak paranın tamamının depremzedelere gönderileceğini duyurdu.
Ankara Sheraton'da evlenecek olan Ekonomi Bakanı'nın oğlu Çağan Çağlayan ve işletme mezunu müstakbel gelini Kübra Ece de, takıları Van'a gönderecek olmaktan büyük heyecan duyduklarını dile getirdi.
Serkan Şahin/Zaman