Dolar
44,4952
0,04%
Euro
51,9129
0,60%
Sterlin
59,5888
0,34%
Bitcoin
3.026.928
-0,06%
BİST-100
12.937,87
1,15%
Gram Altın
6.858,113
0,79%
Gümüş
75,72
0,87%
Faiz
43,3
0,00%

'Bunlar grup seks yapan lolita takımından'

Hüseyin Üzmez'i yazan Abdurrahman Dilipak, Müjde Ar ve Aysun Kayacı için ağzını bozdu; "Bunlar grup seks yapan lolita takımından"

06.11.2008 12:42
Haberi paylaşın
'Bunlar grup seks yapan lolita takımından'
16px
32px

Vakit yazarı Abdurrahman Dilipak dünkü köşe yazısında, NTV'de "Haydi Gel Bizimle Ol" isimli program yapan oyuncu Müjde Ar ile manken Aysun Kayacı'ya ağır hakaretlerde bulunarak, "Bunlar pornocu değil mi? Grup seks yapıp, ensest ilişkiye giren lolita takımından değiller sanki" dedi.

Ensonhaber'deki habere göre, Vakit gazetesinde dün yayımlanan "Üzmez bu defa üzdü!" başlıklı köşe yazısında Hüseyin Üzmez'i konu alan Dilipak, "Birilerinin maksadı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Hak, hukuk, adalet değil kaygıları, intikam almak. Şimdi bu aşamadan sonra siz sağlıklı bir yargılama bekliyor musunuz?" diye sordu.

Yazısında, Müjde Ar ve Aysun Kayacı'ya inanılmaz sözler sarf eden Dilipak şunları söyledi: "Müjde Ar bile Aysun Kayacı ile birlikte ahlak dersi vermeye kalkıyor... Bunlar 'pornocu' değil mi? Grup seks yapıp, ensest ilişkiye giren lolita takımından değiller sanki. Homoluğu, lezbiyenliği meşrulaştırmaya çalışanlar kendileri değil sanki.. " 

editörün seçtikleri
Bora Koçak, gazete ilanından Sodexo Türkiye’nin CEO’luğuna uzandı
Bora Koçak, gazete ilanından Sodexo Türkiye’nin CEO’luğuna uzandı#Sodexo