Dolar
49,9527
0,12%
Euro
55,7705
0,01%
Sterlin
66,9578
0,30%
Bitcoin
3.810.388
-2,94%
BİST-100
10.759,56
-3,64%
Gram Altın
6.251,566
-3,09%
Gümüş
49,23
-5,58%
Faiz
39,62
0,46%

"Barışacaklar" iddilarına son noktayı koydu

Antalya'da konser veren Sibel Can, gecenin sonunda hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

28.06.2010 07:08 •
Haberi paylaşın
"Barışacaklar" iddilarına son noktayı koydu
16px
32px

Eski eşki Sulhi aksüt ile yeniden barışacakları konuşulan Can, iddialara son noktayı koydu.

Ünlü sanatçı Sibel Can, geçtiğimiz günlerde Antalya'da hayranları ile buluştu. derin dekoltekli sahne kıyafeti ve kusursuz makyajı ile sevenlerine mükemmel bir gece yaşatan Can, konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Çocuklarının süre önce babaları Hakan Ural'ın evine taşınması ile zor günler geçiren güzel sanatçı, kızı Melisa'nın yeniden eve döndüğünü söyledi.      

Oğlu ile aralarındaki tatsızlığın devam ettiğini belirten Can, " Melisa eve döndü, fakat Engin Can babasının yanında kalmayı tercih etti.Şu anda birlikteler. Sokakta değil bu yüzden içim huzurlu. Onlar benim çocuklarım, canımın yarısı, üç evladımı da birbirinden ayırmıyorum. Ben çocuklarımla büyüdüm, her zorluğu onlarla aştım, dilerim her şey zamanla düzelir" dedi.

Eski eşi Sulhi Aksüt ile yeniden barışacağı konuşulan ve bu barışmada oğlu Emir'in büyük bir rol oynadığı söylenen Sibel Can,  "Şuan böyle bir düşüncem yok, mahkememiz devam ediyor. Böyle bir gelişme şuan gerçekten söz konusu değil" diyerek iddialara son noktayı koydu.     

editörün seçtikleri
TOKİ, Bodrum Gündoğan’daki beş taşınmazın fiyatını dört ayda 1,3 milyar lira düşürdü, peşinatı yüzde 35’ten 20’ye indirdi
TOKİ, Bodrum Gündoğan’daki beş taşınmazın fiyatını dört ayda 1,3 milyar lira düşürdü, peşinatı yüzde 35’ten 20’ye indirdi#TOKİ