Aslı Bekiroğlu 7’nci kez ameliyat masasına yattıktan sonra gözyaşlarına hakim olamadı
Doktor hatası yüzünden 7. kez ameliyat olan oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun hastanedeki tedavisi devam ediyor. Sosyal medya hesabından yeni bir video paylaşan oyuncu, gözyaşlarına hakim olamayarak ''Doktorlar ne yapacaklarını bilmiyorlar'' dedi.

Rahim miyomu ameliyatı sırasında yanlışlıkla bağırsağı kesilen oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde 7. kez bıçak altına yatmıştı. Bekiroğlu, rahim miyomu ameliyatı sırasında bağırsağının yanlışlıkla kesilmesi nedeniyle komplikasyonlar yaşamıştı. Oyuncu, rahim miyomu ameliyatına girmiş ancak operasyon sırasında bağırsağı 7 santimetre yanlışlıkla kesilmişti. Tedavisi devam eden oyuncu, 8 Nisan'da 7. kez ameliyat olmuştu. Aslı Bekiroğlu, operasyonun ardından hastanede odasından yaptığı paylaşımda ''İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. İyiymişim'' ifadelerini kullanmıştı.
HASTANEDEN PAYLAŞTI
30 yaşındaki ünlü oyuncunun hastanedeki tedavisi devam ediyor. Instagram'dan bir video paylaşan Bekiroğlu duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı.
''ÇIKAMADIĞIMI ÖĞRENDİM''
Bekiroğlu; paylaşımında ''Bugün çıkacağımı sanmıştım fakat çıkamıyorum. Çıkamadığımı öğrendim. Doktorlar da ne yapacaklarını bilmiyorlar, bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.
Bekiroğlu'nun videosunun ardından takipçilerinden çok sayıda geçmiş olsun mesajı geldi.
patronlardunyasi.com















