Dolar
39,9121
0,22%
Euro
46,7418
0,33%
Sterlin
54,7308
-0,10%
Bitcoin
4.305.070
0,35%
BİST-100
9.404,89
1,12%
Gram Altın
4.201,931
-1,38%
Gümüş
36
-1,80%
Faiz
47,31
0,00%

Afra Saraçoğlu 18 milyon TL'ye reklam anlaşması imzaladı

Oyuncu Afra Saraçoğlu, yeni reklam anlaşmasından alacağı ücretle gündeme geldi.

17.01.2024 10:27
Afra Saraçoğlu 18 milyon TL'ye reklam anlaşması imzaladı
16px
32px

2015 yapımı 'En Güzeli' filmi ile ekran yolculuğu başlayan; 'Fazilet Hanım ve Kızları', 'İyi Oyun', 'Kardeş Çocukları' ve 'Yeşilçam' gibi yapımlarda rol alan Afra Saraçoğlu, hem oyunculuk kariyeri hem de özel hayatıyla magazin gündemine geliyor.

İki sezondur aynı dizide rol alan oyuncu, dört yıllık aşkı Mert Yazıcıoğlu'ndan sürpriz şekilde ayrıldıktan sonra rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşuluyor.

"ÖZEL BİRLİKTELİĞİMİZ YOK"

Birlikte çıktıkları tekne tatilinde dudak dudağa görüntülenen popüler çiftten daha sonra ayrılık haberi gelmişti. Mert Ramazan'la ilişkisi hakkında aylar sonra konuşan Saraçoğlu, "Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok. Bu kadar" ifadelerini kullandı.

18 MİLYON TL REKLAM ÜCRETİ

Son olarak bir şampuan markasının yüzü olan 26 yaşındaki oyuncunun, reklam anlaşması karşılığında 18 milyon TL aldığı iddia edildi.

REKLAM TEKLİFLERİ YAĞIYOR

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'na, dudak uçuklatan anlaşmasının dışında birçok markadan da reklam teklifleri geldiği öğrenildi.

patronlardunyasi.com

editörün seçtikleri
Dubai ve Kuzey Emirlikleri Türk İş Konseyi Başkanı Kanat Kutluk, Zanzibar izlenimlerini, iş dünyasına yönelik fırsatları yazdı
Dubai ve Kuzey Emirlikleri Türk İş Konseyi Başkanı Kanat Kutluk, Zanzibar izlenimlerini, iş dünyasına yönelik fırsatları yazdı#Zanzibar