THY'den ABD yolcularına uyarı

THY'den ABD yolcularına uyarı

THY, ABD'YE GİDECEK YOLCULARA GÜVENLİK UYARISINDA BULUNDU. BUNA GÖRE..

THY'den ABD yolcularına uyarı
16px
24px
11.08.2006 17:37
ABONE OLgoogle

Buna göre, yolcular el bagajlarında parfüm ve benzeri eşyalar taşıyamayacak, sadece süt, bebek maması ve ilaç gibi maddeleri alabilecekler.

THY'den yapılan açıklamada, dünyadaki terör alarmı nedeniyle Amerika Ulaşım Güvenliği Dairesi'nin (TSA) duyurusu ile ABD'ye yapılacak uçuşlarda yeni güvenlik önlemleri uygulanacağı bildirildi. Buna göre, yolcular yanlarında (el bagajlarında) sıvı ürün olarak sadece yanlarında seyahat eden çocuklara ait bebek maması, süt veya meyve suyu gibi ürünleri, kendi isimleri yazılı bir reçetede belirtilen ilaçları, ensülin, astım gibi hayati önem taşıyan reçetesiz ilaçları bulundurabilecekler.

Bu ürünlerin dışında yolcuların herhangi bir sıvı veya jel ürünü (şampuan, güneş losyonu, hertürlü krem, diş macunu, saç jöleleri dahil) yanlarında bulundurmaları yasaklandı. Bu tip ürünler ancak uçağın bagaj bölümüne verilen bavullarda/çantalarda taşınabilecek. Bu güvenlik uygulamalarının tüm yolcuları kapsadığını açıklayan THY, ayrıca son güvenlik noktasından sonra satın alınan tüm sıvı ürünlerin de bu alanlarda tüketileceğini ve hiçbir şekilde uçağa götürülmeyeceğini bildirdi. 
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde