Tera Holding, Beşiktaş’a forma sponsoru oluyor
Tera Holding, Beşiktaş ile iki yıllık forma sırt sponsorluğu anlaşması imzalayacağını açıkladı. Anlaşmanın mayıs ayının ilk haftasında duyurulacağı belirtildi.

Tera Holding ile Beşiktaş arasında yürütülen forma sponsorluğu görüşmelerinde sona gelindi. Tera Holding, siyah-beyazlı kulübün forma sırt sponsoru olacak.
Anlaşmanın iki yıllık olması planlanırken, resmi duyurunun mayıs ayının ilk haftasında yapılması bekleniyor.
İş birliği kapsamında aynı zamanda “Beşiktaş Tatil” uygulamasının da hayata geçirilmesi planlanıyor. Bu adımla kulübün ticari gelirlerinin çeşitlendirilmesi hedefleniyor.
Anlaşmanın Beşiktaş’ın yeni sezon mali yapısına doğrudan katkı sağlaması öngörülüyor. Sponsorluk gelirinin kulüp bütçesinde önemli bir yer tutacağı ifade edilirken, finansal açıdan rahatlatıcı bir etki yaratması bekleniyor.
Holding, Beşiktaş'la gerçekleştireceği iş birliğiyle spor ekonomisine katkısını artırmayı hedefliyor.
patronlardunyasi.com















