'Tekfen ruhunu anılarda değil gelecekte de yaşatabilmek ümidiyle' diyen CFO Hakan Dündar'dan veda
Tekfen Holding’in hisseleri Can Kültür ve ARY Holding’e satıldıktan sonra grubun CFO’su Hakan Dündar’dan duygusal bir paylaşım gelmişti. "En büyük temennim Tekfen’in değerler sistemini yeni ortakları ile de aynı hassasiyetle sürdürebilmemiz. Tekfen ruhunu sadece anılarda değil gelecekte de yaşatabilmek ümidiyle” diyen Dündar, 30 Haziran’da gruba veda edeceğini açıkladı.

Necla DALAN
Tekfen Holding’de üç kurucu ortak Feyyaz Berker, Nihat Gökyiğit ve Necati Akçağlılar’ın aileleri hisselerini Can Kültür ve ARY Holding’e sattıktan sonra en duygusal paylaşımı yapan isimlerden biri grubun CFO’su Hakan Dündar’dı.
Dündar, 12 Nisan’da “Tekfen Holding'te bir dönemin sonu… Bir Veda, Bir Miras ve Yeni Bir Gelecek” başlığıyla yaptığı paylaşımda “En büyük temennim Tekfen’in değerler sistemini yeni ortakları ile de aynı hassasiyetle sürdürebilmemiz. Tekfen ruhunu sadece anılarda değil gelecekte de yaşatabilmek ümidiyle” demişti.
TEKFEN YOLCULUĞU 2007 YILINDA BAŞLADI
Hakan Dündar bugün de sosyal iş ağında bir paylaşım yaptı. Ama bu seferki paylaşım kendisinin Tekfen’e vedasıyla ilgiliydi. Dündar, 2007 yılında başlayan Tekfen yolculuğuna 30 Haziran itibarıyla veda edeceğini açıkladı. Dündar’ın paylaşımı şöyle:
30 HAZİRAN'DA GÖREVİ BIRAKIYOR
“Halka arzın hemen öncesinde başlayan yaklaşık 18 yıllık Tekfen yolculuğuma, 30 Haziran itibarıyla veda ediyorum.
Bu uzun rota boyunca birlikte yön bulduğumuz, aynı heyecanı ve emeği paylaştığımız; birlikte güldüğüm, birlikte ter döktüğüm, kimi zaman zorluklarla mücadele ettiğim tüm yol arkadaşlarıma ve bu yolculuğun bir döneminde yer almış kıymetli büyüklerime gönülden teşekkür ederim."
TEKFEN HEPİMİZ İÇİN BİR AİLE OLDU
"Bu süreçte Tekfen, hepimiz için bir okul, bir aile, bir değerler bütünü oldu çok güzel dostluklar kurdum, çok kıymetli insanlarla tanışma fırsatı buldum ama her güzel hikayede olduğu gibi, bu dönem de maalesef benim için sona eriyor.
Yıllar içinde birçok projede müthiş ekibimle birlikte kurumsal dönüşüm süreçlerine katkı vermeye çalıştık. Yatırım ihtiyaçlarının değiştiği dönemlerde, farklı finansal enstrümanları devreye alarak, katma değer yaratma yönünde yenilikçi adımlar atmaya gayret ettik.
Aynı dönem içerisinde üç kıymetli ailenin teveccühüyle grup şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği gibi onurlu görevler üstlenme şansına da sahip oldum.
Yöneticilik yaptığım süre boyunca kararlarımı her zaman uzun vadeli bir bakış açısıyla, ilkesel bir bütünlük içinde almaya özen gösterdim."
ATATÜRK TAKVİMİNİN YAPRAKLARI GİBİ BU SAFYAYI DA SAYGIYLA ÇEVİRİYORUM
"Ve şimdi…
Yıllar boyunca ofis masamda biriktirdiğim, her sabah özenle çevirdiğim Atatürk takviminin yaprakları gibi, bu sayfayı da saygıyla çeviriyorum.
Bugüne kadar edindiğim deneyimler, taşıdığım değerler ve birlikte üretme arzusu ile gerçek bağlılık sadece kurumlara değil; değerlere ve insana sadakatle olur felsefesini kalbimde taşıyarak yeni bir yolculuğa başlayacağım.
Bu anlamlı yolculuk boyunca birlikte yürüdüğüm, bana katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma ve destek veren yöneticilerime içtenlikle teşekkür ederim.
Yeni bir limana doğru yelken açarken geçmişin izlerini daima onurla taşımaya devam edeceğim.”
patronlardunyasi.com