Sosyal medyada başlayan ilişki mahkeme sürecine taşındı
İstanbul'da S.Ç, eski sevgilisi üsteğmen M.E tarafından 'Sana 515 bin lira harcadım, bunları geri vereceksin' denilerek şantaja uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

İstanbul'da 1,5 yıl önce anestezi teknikeri S.Ç ile Üsteğmen M.E sosyal medyada tanışarak sevgili oldu.
İkili 4 ay önce yüzük takarak sözlendi. İddiaya göre M.E, bir süre sonra doğum tarihini 3 yaş küçük söylediği gerekçesiyle kadından ayrıldı.
S.Ç de kendisine hediye edilen yüzüğü ve bilekliği M.E'ye kargoyla gönderdi. Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre, genç kadın daha sonra savcılığa başvurdu.
GEZİP TOZDUK, EĞLENDİK, PARASINI ÖDE
Eski sözlüsünün "Sana yemek, hediye, gezi için 515 bin lira harcadım. Bana bunları vereceksin" diyerek para istediğini, "Parayı vermezsen fotoğraflarımızı ailene yollarım" diyerek tehdit ettiğini öne sürdü.
S.Ç dilekçesinde şantaj nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu belirtti, avukatı da "M.E silahlı bir subay, müvekkilim hem tehdit hem şantaj hem de şiddet korkusu yaşıyor" diyerek korunma talep etti.
patronlrdunyasi.com















