Dolar
39,7625
0,14%
Euro
46,1794
0,41%
Sterlin
53,9466
0,23%
Bitcoin
4.175.281
0,00%
BİST-100
9.141,31
-0,67%
Gram Altın
4.282,99
-0,42%
Gümüş
36,12
0,02%
Faiz
45,68
0,00%

Siren Ertan’dan sosyetik pazarlama, 500 TL’den 80 bin TL’ye kadar geniş bir ürün yelpazesi

Sosyetik isim Siren Ertan, e-ticarette outlet dönemini başlattı. Kendi tasarımlarını internet üzerinden satışa sunan Ertan, 500 TL’den 80 bin TL’ye kadar geniş bir ürün yelpazesiyle modaseverleri buluşturdu. Nişantaşı’nda düzenlediği davette kendi tasarımlarının modelliğini yapan Ertan’ın lüks elbiseleri büyük ilgi gördü.

28.03.2025 08:02Güncelleme: 28.03.2025 08:05
Siren Ertan’dan sosyetik pazarlama,  500 TL’den 80 bin TL’ye kadar geniş bir ürün yelpazesi
16px
32px

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre, Siren Ertan, e-ticaret’te outlet dönemini başlattı. 500 liradan 80 bin liraya kadar ürünlerin satıldığı siteye ilgi büyük oldu.

Cemiyet hayatının gözde isimlerinden Siren Ertan, kendini modaya verdi. 2004 yılında kendi haute couture atölyesini ve markasını kuran Ertan, bahar için hazırladığı tasarımlarını modaseverlerin beğenisine sundu. Bunun için de Nişantaşı'ndaki ofisinde bir davet verdi.

KENDİ TASARIMLARININ MODELLİĞİNİ YAPTI

Sosyetik isimleri ağırladı. Kendi tasarımlarının modelliğini yaptı. Üzerindeki haute couture elbiseyi de markasının internet sitesi üzerinden satışa sundu. Elbisenin fiyatı ise tam 75 bin TL'ydi. Üst kısmı brokar kumaş, alt kısmı tül etekli elbisenin taksitle de satıldığı görüldü.

Sosyetik güzelin internet sitesinde satışa sunulan bu elbise için taksitlendirme de vardı. 13.324 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulan elbisenin 1 adet olduğu ve kişiye göre revize edilebileceği belirtildi. Siren Ertan, her yaptığı işte başarılı olmasıyla tanınıyor.

İKİNCİ EL ÜRÜNLER

Ertan, kendi ürünlerini de ikinci el bölümünde satmaya başladı. Çok özel ürünlerin uygun fiyatlı olması dikkat çekti.

patronlardunyasi.com

benzer haberler
Jeff Bezos ve Lauren Sanchez düğün öncesi Koru'da köpük partisi verirken, Venedik meydanında Bezos karşıtı protestolar yapıldı
Jeff Bezos ve Lauren Sanchez düğün öncesi Koru'da köpük partisi verirken, Venedik meydanında Bezos karşıtı protestolar yapıldı