Dolar
38,8386
0,17%
Euro
43,776
0,45%
Sterlin
51,9741
0,03%
Bitcoin
4.077.728
-0,63%
BİST-100
9.521,58
-1,52%
Gram Altın
4.093,73
1,66%
Gümüş
32,83
1,43%
Faiz
48,01
-1,13%

Seyyid Nebati'den özür dileriz... THY'ye Seyyid Nebati değil Seyyid Mahmut Nebati atandı...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yeğeni Seyyid Mahmut Nebati, Türk Hava Yolları (THY) İkram Başkanı oldu.

21.07.2022 11:46
Seyyid Nebati'den özür dileriz... THY'ye Seyyid Nebati değil Seyyid Mahmut Nebati atandı...
16px
32px

THY tarafından çalışanlara yapılan atanma duyurusunda, “Değerli çalışma arkadaşlarımız, İcra Komitesinin aldığı atama kararını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Sn. Seyyid Mahmut Nebati’nin İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atanmasına karar verilmiştir. Yeni görevlendirmenin ortaklığımıza ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz” denildi.

THY'de, Bakan Nebati’nin kardeşi değil, kardeşi Nezir Nebati’nin oğlu Seyyid Mahmut Nebati görev yapacak. 

Haberde geçen Seyyid Mahmut Nebati’nin yerine sehven Bakan Nebati'nin kardeşi olan B&G tekstil CEO'su Seyyid Nebati’nin resmi kullanılmıştır.

Hata çok kısa sürede fark edilerek kurumumuzca düzeltilmiştir. Bu kısa sürede de olsa gerek @seyidnebati gerekse okurlarımızdan özür dileriz.

 

editörün seçtikleri
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci bir yılın muhasebesini yaptı, turizm ilçesinin nasıl kurtulacağını anlattı
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci bir yılın muhasebesini yaptı, turizm ilçesinin nasıl kurtulacağını anlattı#Bodrum
benzer haberler
Yunan devi Titan Cement, Türkiye’deki en önemli varlığı Adoçim’i 3,2 milyar liraya sattı
Yunan devi Titan Cement, Türkiye’deki en önemli varlığı Adoçim’i 3,2 milyar liraya sattı