Dolar
38,5716
0,17%
Euro
43,691
0,19%
Sterlin
51,3932
0,57%
Bitcoin
3.746.955
0,00%
BİST-100
9.078,43
-1,59%
Gram Altın
4.039,971
0,78%
Gümüş
32,68
0,80%
Faiz
48,49
0,00%

Profilo güvenlik sektörüne girdi

Profilo Grubu, Profilo Güvenlik Sistemleri A.Ş. ile güvenlik sektörüne girdi. Profilo Grubu CEO'su Göksen Körezlioğlu, güvenlik şirketini ve ürünlerini basın toplantısıyla tanıttı.

21.02.2006 14:11
Haberi paylaşın
Profilo güvenlik sektörüne girdi
16px
32px

Profilo Grubu CEO'su Göksen Körezlioğlu, yeni şirketin ve ürünlerinin tanıtıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, 2005 yılının başında söz konusu şirketin kurulduğunu söyledi.

Güvenlik ihtiyacının artık çelik kapılarla ve demir parmaklıklarla karşılanamayacağının yavaş yavaş anlaşıldığını savunan Körezlioğlu, hırsızlıktan, yangın ve gaz kaçağı gibi hayati risk taşıyan olaylardan korunma yolunun, sadece güvenlik sistemleriyle sağlanabileceğinin benimsendiğini kaydetti.
Profilo'nun sektörde rakipleri olduğunu, ancak rakiplerinden farklı bir anlayışla piyasaya girdiklerini belirten Körezlioğlu, amaçlarının en küçük yerleşim biriminde bile en büyük yerlerdeki kaliteyi sunabilmek olduğunu dile getirdi. Körezlioğlu, “(Evinize biri giriyor, haberiniz olsun) demiyoruz. (Sizin için polise haber verdik) diyoruz” dedi.

“GÜVENLİ YAŞAM SİSTEMİ”

Profilo Güvenlik Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Dahi Yöndemli'nin verdiği bilgiye göre, şirketin sunduğu sistem sayesinde, evlere veya ofislere tehlike anında erken uyarı ve anında müdahale imkanı sağlanıyor.
Sistem ile hırsızlık, yangın, su baskını, gaz kaçağı gibi can ve mal güvenliğini tehdit eden durumlara karşı koruma sağlanırken, sistem acil durumda devreye girerek Profilo Gözetim Merkezi'ne bağlanıyor.
Operatörler ilgili birimleri arayarak gerekli yardımın ulaşmasını sağlarken, sistem sayesinde 7 gün 24 saat boyunca anında müdahale imkanı bulunuyor.

Abonelik sistemi şeklinde verilen hizmetin aylık standart paketinin 40 YTL, optimum paketin 50 YTL, ekstra paketin de 60 YTL olduğu belirtildi.Şirketin bu sistem için yatırım maliyetinin ise 3 milyon dolar olduğu bildirildi.

editörün seçtikleri
İş insanı Serdar Bilgili, Manhattan'daki '125 Greenwich' gökdeleni için 350 milyon dolarlık kredi aldı
İş insanı Serdar Bilgili, Manhattan'daki '125 Greenwich' gökdeleni için 350 milyon dolarlık kredi aldı#Serdar Bilgili
benzer haberler
Akfen'in patronu Hamdi Akın ve Anadolu Grubu'nun eski Başkanı Tuncay Özilhan ile yeni başkanı Kamil Süleyman Yazıcı; Terminal Kadıköy'de buluştu
Akfen'in patronu Hamdi Akın ve Anadolu Grubu'nun eski Başkanı Tuncay Özilhan ile yeni başkanı Kamil Süleyman Yazıcı; Terminal Kadıköy'de buluştu