Dolar
40,2362
0,15%
Euro
47,0322
0,28%
Sterlin
54,125
0,27%
Bitcoin
4.762.975
0,00%
BİST-100
10.225,48
-1,28%
Gram Altın
4.333,851
0,35%
Gümüş
38,23
0,21%
Faiz
43,11
0,00%

Prens Harry'den kanser teşhisi konan Kral Charles hakkında ilk açıklama

Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından tahta geçen İngiltere Kralı 3. Charles kansere yakalandı. Teşhis haberinin ardından babasının yanına giden Prens Harry, Kral'ın sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu.

17.02.2024 14:23
Prens Harry'den kanser teşhisi konan Kral Charles hakkında ilk açıklama
16px
32px

Geçen haftalarda prostat büyümesi nedeniyle hastanede tedavi gören ve ardından taburcu edilen İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığı duyuruldu.

2020'de İngiltere'deki kraliyet görevlerini bırakarak eşi Meghan Markle ile ABD'ye taşınan Prens Harry, Kral Charles'ın kanser olduğunun açıklanması üzerine İngiltere'ye gitmişti. Buckingham Sarayı yakınlarındaki Clarence House Sarayı'nda babası Kral Charles'la görüşen Prens Harry'nin ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü.

TEŞHİS HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Prens Harry, ABD'de yayınlanan Good Morning America adlı programda babasıyla bir araya gelmesi hakkında konuştu. Prens "Ailemi çok seviyorum. Uçağa atlayıp babamın yanına gidebildiğim ve onunla zaman geçirebildiğim için çok mutluyum" dedi.

Sunucunun bu tür hastalıkların ailelerde birleştici bir etkisi olduğu söylemesi üzerine Prens Harry "Bence her türlü hastalık veya rahatsızlık aileleri bir araya getirir" dedi.

"BU BENİM İLE BABAM ARASINDA"

Babasının sağlık durumu sorulan Prens ise cevap verme konusunda çekimser davrandı ve "Bu benim ile onun arasında" dedi.

Babasını tekrar ziyaret etmeyi planladığını belirten Prens "İngiltere'ye tekrar gitme planlarım var, olabildiğince aile görmeye çalışacağım" dedi.

patronlardunyasi.com

editörün seçtikleri
Rekabet Kurulu, dijital müzik platformu Spotify hakkında inceleme başlattı
Rekabet Kurulu, dijital müzik platformu Spotify hakkında inceleme başlattı#Spotify
benzer haberler
Avrupa Birliği, 1 Ağustos'ta gümrük tarifelerini yüzde 30'a çıkaracak olan ABD'ye misilleme üzerinde çalışıyor
Avrupa Birliği, 1 Ağustos'ta gümrük tarifelerini yüzde 30'a çıkaracak olan ABD'ye misilleme üzerinde çalışıyor