Podyumları ve magazin dünyasını geride bıraktı, Yasemin Kozanoğlu’nun gözlerden uzak yeni hayatı
Bir dönemin ünlü yıldızı Yasemin Kozanoğlu yıllar sonra anlattı: “Çok yalnızım ama bu benim seçimim”.

Bir dönemin en popüler manken ve oyuncularından, cemiyet hayatının tanınan ismi Yasemin Kozanoğlu, pırıltılı dünyaya veda edip İspanya'ya yerleşmişti.
Yıllardır gözlerden uzak bir yaşam süren Kozanoğlu, doğayla baş başa kurduğu yeni hayatını anlattı. Sosyetik isimlerden Yasemin Kozanoğlu, bir dönemin en ünlü yıldızlarındandı.

Yasemin Kozanoğlu yeni fotoğraf
Sabah'tan Merve Yurtyapan'ın haberine göre, birçok filmde başrol üstlenen, magazin basınının adım adım takip ettiği Kozanoğlu, daha sonra hızlı bir çöküşe geçti. Şöhreti kaldıramayan Kozanoğlu, mekanlarda çıkardığı olaylarla manşetlerden düşmedi ve en sonunda soluğu İbiza'da aldı.
Kozanoğlu, "Çok yalnızım ama bu benim seçimim. Etrafım hayranlar ve medya ile çevriliydi. Artık barış içindeyim. Doğada, arkadaşım olan hayvanlarımla mutluyum" dedi.
patronlardunyasi.com















