Dolar
39,2209
-0,16%
Euro
44,6969
-0,57%
Sterlin
53,0614
-0,50%
Bitcoin
4.146.447
4,15%
BİST-100
9.486,56
0,12%
Gram Altın
4.192,83
-0,98%
Gümüş
36
0,95%
Faiz
47,9
0,00%

Pepe, Beşiktaş'ı TFF'ye şikayet etti

Portekizli tecrübeli oyuncu Pepe’nin, alacakları nedeniyle Beşiktaş'ı TFF'ye şikâyet ettiği iddia edildi...

17.11.2018 12:32
Haberi paylaşın
Pepe, Beşiktaş'ı TFF'ye şikayet etti
16px
32px

Portekizli tecrübeli oyuncu Pepe’nin, alacakları nedeniyle Beşiktaş'ı TFF'ye şikâyet ettiği iddia edildi.

Tolgay Arslan'dan sonra Beşiktaş'a bir şok da Pepe'den geldi. A Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ın yıldızı Pepe, alacakları ödenmediği gerekçesi ile siyah beyazlı kulübü TFF'ye şikayet etti.

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş'a paranın ödenmesi gerektiğini bildirdi ve Beşiktaş geçen hafta Pepe'ya ödemenin büyük bir kısmı yapıldı. Pepe'ye hala az miktarda borç kaldığı belirtildi.  Beşiktaş'ın borcu açıklandı: Tam 2.5 Milyar TL

AVUKATINDAN AÇIKLAMA

A Spor'a bağlanan Pepe'nin avukatı Burçin Barlas, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Bu futbolun içinde olan bir şey. Sözleşmesi gereği alacağı bir şey. Duygusal düşünmemek lazım. Dünyanın her yerinde futbolcular böyle konular için avukatlarına başvuruyor. 'Vadesi gelen alacağınızı zamanında tahsil etmek istersiniz' diyen Barlas, sözlerini şöyle sürdürdü: ''FIFA’ya gitmek futbolcunun hukukçusunun tercihi. TFF’ye, genel mahkemelere de başvurabilirsiniz. Genel mahkemelerde iş biraz daha yavaş ilerliyor. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nda işler daha hızlı ilerliyor. Bir kulübe hizmet veriyorsunuz ve alacaklarınız bir sözleşmede var. Vadesi gelen alacağınızı zamanında tahsil etmek istersiniz. Tahsil edemezsiniz hukuğa başvurursunuz”