Oyuncu Hande Erçel, Elle, InStyle ve L'Officiel dergilerine kapak oldu
Oyunculuğa 20 yaşında başlayan Hande Erçel bugün sadece oyunculuk yapmıyor. Çeşitli markaların reklam yüzü de olan Hande Erçel, sosyal medyadaki geniş takipçi kitlesiyle magazin dünyasında ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Erçel sadece 7 ayda tam 3 kez 3 farklı dergiye kapak oldu.

2013 yılında henüz 20 yaşında, Tatar Ramazan dizisinde Berrak karakterine hayat vererek oyunculuğa ilk adımını atan Hande Erçel, bugüne kadar tam 14 yapımda rol aldı.
MARKALARIN REKLAM YÜZÜ
Daha önce Nike, Defacto, Turkcell, Nocturne, Signal, Mavi, Atasay ve Emotion markalarının reklam yüzü olan Hande Erçel, sadece oyunculuk yapmıyor.
Sosyal medya hesabında tam 31 milyon takipçisi bulunan Erçel, aynı zamanda Instagram hesabından da çeşitli markaların reklamını yapıyor.
KAPAK KIZI OLDU
Sadece Türkiye’de değil yurtdışında da oldukça geniş hayran kitlesine sahip olan Erçel, bu yıl 7 ayda tam 3 kez dergi kapağına konuk oldu.
Elle, InStyle ve L'Officiel dergilerinin kapağına taşınan Erçel, verdiği röportajlarda Hakan Sabancı ile ilişkisinden, oyunculuğa pek soruya yanıt verdi.
patronlardunyasi.com