Müzik tutkusuyla bilinen, radyo programında playlistler hazırlayan iş insanı Suzan Sabancı, Ajda Pekkan'ı kuliste ziyaret etti
İş insanı Süperstar Ajda Pekkan, dün akşam Bodrum Günay sahnesinde sevenlerine keyifli anlar yaşattı. Pekkan’ı dinleyenler arasında Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı da vardı.

Suzan Sabancı sahnedeki Pekkan’ın tüm şarkılarına eşlik ederken, kuliste ziyaret ettiği Süper Star Ajda Pekkan'la fotoğraf çektirmeyi de unutmadı.
Bodrum Günay'da dün akşam sahne alan Ajda Pekkan'ı dinleyenler arasında tanıdık simalar da vardı.
Tüm gece şarkılara eşlik edenlerden biri de Kiss FM’in sahibi Cüneyt Ortan ve eşi Yonca Ortan’dı.
Ortan çifti geceye tek katılmamıştı. Her pazar günü Kiss FM’de program yapan ve arkadaşlarına ithafen şarkılar dinleten Suzan Sabancı da Ortan çifti ile birlikteydi.
Tüm gece şarkılara eşlik eden Sabancı, Pekkan aşkını kulise de taşıdı. Pekkan’ın daveti üzerine soluğu şarkıcının kulisinde alan Sabancı ve Ortan çifti önce sohbet etti sonra da fotoğraf çekindi.
patronlardunyasi.com