MF Gentleman'den “Cumhuriyet Özel Sayısı”
MF Gentleman Türkiye Dergisi, Cumhuriyet'in 100’üncü yılı anısına 35 iş insanını Ekim ayı sayısında bir araya getirdi. Swissotel the Bosphorus’ta gerçekleşen toplu kapak çekimine gelen isimler, 100’üncü yıl için beyaz gömlek ve kırmızı kravat taktı.

İtalya’nın yayın grubu Classi Editori çatısı altında yer alan İspanya ve Belçika’nın ardından dördüncü ülke edisyonu olan MF Gentleman Türkiye Dergisi bu yıl da iş dünyasını “Cumhuriyet Özel Sayısı” için aynı kapakta buluşturdu.
Cumhuriyet'in 100’üncü yılı için gerçekleştirilen kapak çekimine iş dünyasından 35 isim katıldı.
Swissotel the Bosphorus otelde gerçekleşen çekime Abdülkadir Akkuş, Ahmed Gencal, Ali Ağaoğlu, Altuğ Erciş, Avi Alkaş, Berk Ündeğer, Birol Özcanlı, Burak Demirel, Durmuş Döven, Egemen Döven, Eray Ertem, Eyüp Akbal, Eyüp Bartık, Fatih Koştu, Hakan Tiftik, Halil İbrahim Önal, Hilal Suerdem, Kaya Demirer, Levent Erden, Levent Sadık Ahmet, Mehmet Nane, Metin Atış, Nuri Develi, Nuri Öztaşkın, Osman Reşitoğlu, Osman Şirin, Özgür Ekmekçioğlu, Ramazan Kaya, Serkan Önem, Sinan Şahinbaş, Süleyman Orakçıoğlu, Dr. Talip Emiroğlu, Tuna Tüner, Turgay Ozaner ve Uğur Talayhan katıldı.
Konukların her biri, Türk bayrağının renklerini simgeleyen beyaz gömlek ve kırmızı kravat taktı.
Çekimler ve röportajlar Gentleman Dergisi’nin Ekim ayında “Cumhuriyet Özel Sayısı”nda okurlarıyla buluşacak.
patronlardunyasi.com















