Dolar
41,8439
0,04%
Euro
48,7117
0,33%
Sterlin
55,9716
0,34%
Bitcoin
4.702.120
-0,75%
BİST-100
10.399,81
0,81%
Gram Altın
5.653,187
1,49%
Gümüş
52,77
2,17%
Faiz
40,66
-0,12%

Marmaris’te sonbahar mevsimi Oktoberfest ve 36’ıncı Uluslararası Yat Yarışları ile renklenecek

Marmaris, 24 Ekim – 2 Kasım tarihlerinde 36. Uluslararası Yat Yarışları ile eş zamanlı düzenlenecek Oktoberfest ile sonbahara renk, eğlence ve lezzet katacak. Festival ziyaretçilerini, Yat Limanı ve Netsel Marina’da çeşitli etkinliklerle ağırlayacak.

15.10.2025 09:34Güncelleme: 15.10.2025 09:36
Marmaris’te sonbahar mevsimi Oktoberfest ve 36’ıncı Uluslararası Yat Yarışları ile renklenecek
16px
32px

Kenan GÜRBÜZ

36’ıncı Marmaris Uluslararası Yat Yarışları ile Oktoberfest bu sene eş zamanlı olarak 24 Ekim – 2 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

Marmaris Events, Marmaris Yat Limanı işletmecileri, Marmaris Belediyesi, Marmaris Ticaret Odası ve Netsel Marina iş birliğiyle düzenlenecek olan festival ve yarışlar, sonbahara renk, eğlence ve lezzet katmaya hazırlanıyor

Festival ve yarışların bölge ekonomisine katkı sunması da bekleniyor.

YAT LİMANI’NDA FESTİVAL COŞKUSU

Marmaris’in sosyal yaşamını canlandırmayı ve Yat Limanı bölgesine daha fazla yerli ve yabancı turist çekmeyi hedefleyen festivalde marinadaki işletmeler de etkinliğin parçası olacak. Festival boyunca işletmeler özel menüler, tematik süslemeler ve eğlenceli etkinliklerle festival ruhuna ortak olacak.

Marmaris Yat Limanı ve Netsel Marina, Oktoberfest ruhuna uygun şekilde süslenecek. Festival süresince Yat Limanı boyunca sokak lezzetleri de öne çıkacak. Patlamış mısır, hot dog, balık kokoreç ve ıslak hamburger gibi ürünlerin satılacağı mini stantlar festival atmosferini zenginleştirecek.

MARMARİS 4 MEVSİM CANLI OLMALI

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada sezonu uzatma

çalışmalarına devam ettiklerini belirterek “Marmaris sadece yaz aylarında değil, dört mevsim boyunca canlı bir kent olmalı. Oktoberfest gibi etkinliklerle hem yerel ekonomiyi destekliyor hem de kentimizin sosyal yaşamını zenginleştiriyoruz. Bu festivali Marmaris’in sonbahar geleneklerinden biri haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi. Başkan Ünlü sözlerini, “24 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında Marmaris Yat Limanı ve Netsel Marina’da buluşalım” dedi.

patronlardunyasi.com