Dolar
44,4952
0,04%
Euro
51,9129
0,60%
Sterlin
59,5888
0,34%
Bitcoin
3.026.928
-0,06%
BİST-100
12.937,87
1,15%
Gram Altın
6.858,113
0,79%
Gümüş
75,72
0,87%
Faiz
43,3
0,00%

Marmaris Belediye Başkanı’nda apaçi danslı tacize tepki: ‘Her türlü rezilliği yapıp Kral Charles’i bekleyemezsin’

Marmaris’te 14 işletmenin kapatılmasına neden olan apaçi dansı rezaletinin ardından Belediye Başkanı Acar Ünlü isyan etti. İl Koordinasyon Toplantısı’nda, bu görüntülerin Marmaris’i temsil etmediğini söyleyen Acar Ünlü, “Her türlü rezilliği yapıp Kral Charles’i bekleyemezsin” dedi.

16.06.2025 14:40Güncelleme: 16.06.2025 14:44
Haberi paylaşın
Marmaris Belediye Başkanı’nda apaçi danslı tacize tepki: ‘Her türlü rezilliği yapıp Kral Charles’i bekleyemezsin’
16px
32px

Kenan GÜRBÜZ

Marmaris’te, turistlerin açıkça taciz edildiği dans görüntülerinin ardından ilçede adeta olağanüstü hal ilan edildi. Tüm işletmeler denetlenirken, 14’ü mühürlendi. Bazı personeller hakkında cinsel saldırı ve genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak suçlamalarıyla adli işlem başlatıldı.

GÖSTERİ DEĞİL REZİLLİK

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Cengiz Aygün yaşananlara, “Bu bir gösteri değil, rezillik. Sosyal medyada kötülük daha çok etkileşim alıyor diye bu tür gösterilere izin verilemez. Devletin harekete geçmesi sevindirici” diye tepki gösterdi. 

REZİLLİKLE KRAL CHARLES BEKLEYEMEZSİNİZ

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ise İl Koordinasyon Toplantısı’nda yaşananlara isyan etti. Marmaris’in imajının zarar gördüğünü söyleyen Acar Ünlü, “Bu görüntüler Marmaris’i temsil etmiyor. Dedelerimiz burada pansiyonculuk yaparken kahvesini, yemeğini paylaştı ama böyle dans etmedi. Her türlü rezilliği yapıp Kral Charles’i bekleyemezsin. Önce kendimize bakmalıyız” dedi. 
patronlardunyasi.com

patronlardunyasi.com

editörün seçtikleri
Bora Koçak, gazete ilanından Sodexo Türkiye’nin CEO’luğuna uzandı
Bora Koçak, gazete ilanından Sodexo Türkiye’nin CEO’luğuna uzandı#Sodexo
benzer haberler
Japon Büyükelçi Tamura Masami, TEKNOFEST montuyla iskender paylaşımı yaptı, Selçuk Bayraktar'dan Urfa daveti geldi
Japon Büyükelçi Tamura Masami, TEKNOFEST montuyla iskender paylaşımı yaptı, Selçuk Bayraktar'dan Urfa daveti geldi