Dolar
40,9474
-0,17%
Euro
48,0178
0,87%
Sterlin
55,5463
0,85%
Bitcoin
4.685.083
0,00%
BİST-100
11.372,33
0,52%
Gram Altın
4.439,976
0,84%
Gümüş
38,92
1,97%
Faiz
43,98
0,00%

Lüks moda devi Net-a-Porter'ın kurucusu Dame Natalie Massenet, İsveçli bir girişimci olan erkek arkadaşına karşı 'İhanet' davası açtı

Natalie Massenet, 15 yıl önce, kurucusu olduğu lüks moda platformu Net-a-Porter'daki hissesini 100 milyon sterline (5,5 milyar TL) satarak büyük bir servet sahibi olmuştu.

23.08.2025 09:29Güncelleme: 23.08.2025 09:34
Lüks moda devi Net-a-Porter'ın kurucusu Dame Natalie Massenet, İsveçli bir girişimci olan erkek arkadaşına karşı 'İhanet' davası açtı
16px
32px

Bir yıl sonra, İngiliz-Amerikalı oyuncunun Fransız yatırım bankacısı Arnaud Massenet'ten boşanan Natalie Massenet, Frame'in kurucu ortağı ve kreatif direktörü olan genç İsveçli girişimci Erik Torstensson ile yeni bir ilişkiye yelken açtı.

Massenet'in sosyal hayatı da bu ilişkiyle beraber adeta patlama yaşadı. Sosyetenin tüm ünlü isimleri onların partilerine akın etmeye başladı.

RÖPORTAJINDA "DOĞRU KOCAYI SEÇ" DEMİŞTİ

Natalie Massenet, 15 yıl önce Vogue dergisine verdiği bir röportajda, bir kadın girişimci olarak başarının sırrını "Doğru kocayı ve dadıyı seç, sonra sosyal hayatınla uğraşma" diye özetlemişti. 

Ancak, Natalie Massenet, geçtiğimiz günlerde sevgilisini 'seks bağımlısı' olmakla suçlayarak ABD'de tazminat talepli bir dava açtı. Daily Mail'in özel haberine göre, Massenet, Kaliforniya'daki mahkemeye başvurusunda, partneri hakkında uyuşturucu kullanımı, fahişelik ve birden fazla ilişki gibi 'seks bağımlısı olmak'la suçladı. Massenet, şikayetinde, birlikte bir hayat ve yuva kurmaya çalışırken partnerinin 'ikili bir hayat' sürdürdüğünü ileri sürdü.

"70 MİLYON STERLİNİMİ YEDİ"

Aynı zamanda İngiliz Moda Konseyi başkanı 60 yaşındaki Natalie Massanet, 47 yaşındaki Torstensson'un kendisine aynı şekilde geri ödeme sözü vermesi üzerine, ilişkileri boyunca pahalı mülklere, yaşam tarzı harcamalarına, tatillere ve daha fazlasına 70 milyon sterlinden (3,8 milyar TL) fazla para harcadığını iddia etti.

Massenet'in avukatlarının davaya sunduğu dilekçede, "Torstensson paramı harcamayı bitirir bitirmez benden ayrıldı" denildi. Massenet, evli olmadığı için, sözleşmeye aykırılık, dolandırıcılık ve duygusal sıkıntıya yol açma suçlarından tazminat talep etti.

Şikayette, 'Massenet, Torstensson'un çirkin davranışları nedeniyle duygusal olarak yıkılmış ve şokta olsa da, bu, Massenet'in sermayesini ve markasını, servet oluşturmak için kullanan ve masrafların çoğunu üstlenen bir adama yapılan yatırımın geri dönüşüdür" ifadelerine de yer verildi.

GEÇEN YIL FARK ETTİ, BAŞKA KADINLARLA MESAJLARINI BULDU

Çiftin birlikteliğinin ilk olarak 2024 yılında, Massenet'in Torstensson'un geceleri ortadan kaybolduğunu ve çok içtiğini fark ettiğini iddia etmesiyle çatırdağı da kaydedildi. İddiasına göre Massenet, genç sevgilisinin geceleri ortadan kaybolması ve aşırı içmesini, 'kanser olabileceği' ihtimalini düşündü. Ancak daha sonra cep telefonunda, sevgilisinin 'yıllarca birçok genç kadınla birden fazla ilişki yaşadığını' gösteren açık mesajlar ve fotoğraflar buldu.

İddialara göre Torstensson, Massenet'e 'yalancı, alkolik, uyuşturucu bağımlısı, seks bağımlısı olduğunu ve bunun yedi yıldır sürdüğünü' itiraf etti. Dava önümüzdeki günlerde görülecek.

patronlardunyasi.com