Limak Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir Camp Nou’nun son fotoğraflarını paylaştı, İspanyol basını PD’den öğrendi
Limak Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, baştan aşağı yeniledikleri Barcelona’nın Camp Nou Stadı’yla ilgili “bitmedi”, “gecikti” iddialarına stadtan çektiği fotoğraflarla yanıt vermişti. İspanyol basını ziyaretten, PD yaptığı “Camp Nou Pozu” başlıklı haberle haberdar oldu.

Limak İnşaat’ın tamamen yenilenme sürecini üstlendiği dünyanın en büyük ikinci, Avrupa’nın ise en büyük stadı Camp Nou’daki çalışmalarda sona gelindi.
ELEŞTİRİLERE FOTOĞRAFLI YANIT
Limak Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Limak İnşaat'ın Onursal Başkanı Nihat Özdemir'in "İnşallah bu proje tamamlandığında Türk inşaat şirketlerinin gururu olacak" dediği stadla ilgili “bitmedi”, “gecikti” eleştirilerine dün stadta çektiği fotoğraflarla yanıt vermişti.
Çimlerde Limak yöneticileriyle çektirdiği fotoğrafa “Oynayalım mı” diye yazan Ebru Özdemir, tek başına çimlerdeki fotoğrafına “En iyi takım, en iyi takım için bir stadyum inşa eder”, yedek kulübesindeki fotoğrafına “Şampiyonların koltukları”, tribünlerden sahanın göründüğü fotoğrafa ise “Heyecanlı” notunu düşmüştü.
İSPANYOLLAR PD’DEN ÖĞRENDİ
PD, Ebru Özdemir’in o ziyaretini “Camp Nou Pozu” başlığıyla haberleştirdi. İspanyol basını stadtan son fotoğrafları PD’nin haberi sayesinde görmüş oldu. Bir çok İspanyol basın kuruluşu PD’nin haberinin ardından Camp Nou’nun son haliyle ilgili haberler yayınladı.
patronlardunyasi.com
İLGİLİ HABER