Dolar
40,6895
0,00%
Euro
47,0397
-0,08%
Sterlin
54,0706
0,12%
Bitcoin
4.654.294
-0,39%
BİST-100
10.853,49
0,99%
Gram Altın
4.411,432
-0,05%
Gümüş
37,46
0,09%
Faiz
43,75
0,00%

Koronaya yakalanan Hülya Avşar: Çok zor bir hafta geçirdim

Geçtiğimiz hafta koronaya yakalandığını açıklayan Hülya Avşar, karantinası biter bitmez kızı Zehra ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu'yla birlikte soluğu balıkçıda aldı.

01.12.2023 07:34
Koronaya yakalanan Hülya Avşar: Çok zor bir hafta geçirdim
16px
32px

Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki akşam karantian sürecinin bitmesiyle, kızı Zehra ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile soluğu müdavimi olduğu Tarabya Kıyı Balık'ta aldı.

ÇOK AĞIR GEÇİRDİM

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avşar kızı karantina sürecini anlattı. Avşar, ''Çok zor bir hafta geçirdim. Hala öksürüğüm devam ediyor. Kas ağrılarımda olmadı ama  yoğun bir öksürük ve burun akıntısı oldu. Çok ağır geçti. Herkes çok dikkat etsin. Hastalık geçti zannederek bir kaç defa spor yaptım. Tekrar nüksetti. Daha doğrusu benim 15 gün sürmesinin sebebi dayanamayıp spor yapmam. Spor yapıyor olmanın avantajını da çok yaşadım. Spor yapmayan bir çok arkadaşım çok ateşli ve ağır geçirdi. Bu yüzden spor çok önemli'' dedi.

YILBAŞINDA SAHNEDEYİM

Hastalık sebebiyle ertelenen sahnelerini ileri bir tarihe aldıklarını söyleyen Avşar, ''Yılbaşında da sahnede olacağım. Hatta yılbaşından önce de sahnem var'' diyerek hayranlarını sevindirdi. 

EVET HAMİLEYMİŞİM 

Gazetecilerin, ''15 günlük karantina sürecinde kendinizde keşfettiğiniz bir özelliğiniz oldu mu?'' sorusuna Avşar, ''Evet hamileymişim. Ve gözlerim kahverengiymiş'' diyerek espri yaptı. 

patronlardunyasi.com