Dolar
39,2248
-0,15%
Euro
44,781
0,23%
Sterlin
53,16
0,19%
Bitcoin
4.226.203
1,14%
BİST-100
9.486,56
0,12%
Gram Altın
4.188,815
0,35%
Gümüş
36,04
1,01%
Faiz
47,9
0,00%

Koç Holding'den 'Samanyolu TV'ye ortaklık' açıklaması

Koç Holding'in Samanyolu TV'ye ortak olmak için teklif verdiği yönündeki iddialara açıklama geldi.

24.03.2014 15:33
Koç Holding'den 'Samanyolu TV'ye ortaklık' açıklaması
16px
32px
Koç Holding'in Samanyolu TV'ye ortak olmak için teklif verdiği yönündeki iddialara yalanlama geldi. Koç Holding'ten yapılan açıklamada, bu iddiaların tümü ile gerçek dışı olduğu belirtildi.

Koç Holding'in internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Son günlerde basın ve yayın organları üzerinden Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’un geçmişte Samanyolu Televizyonu’na ortak olmak için  teklif verdiği yönünde bir iddia ortaya atılmıştır.

Hiçbir dayanağı olmayan; tümüyle gerçek dışı bu söylemlerin hayal gücünün sınırlarını zorlayan ifadeler ile dile getirildiğini görmek bizi bir açıklama yapmak zorunda bırakmıştır. İddia sahibinin belirttiğinin aksine, hiçbir tarihte böyle bir teklif yapılmamıştır. Bu vesileyle tüm bu asılsız iddiaların ve haberlerin en yakın zamanda sona ereceğini umar, tüm gerçek dışı söylemler karşısında hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızın bilinmesini isteriz."
benzer haberler
Mumbai Havalimanı için tedbir kararı aldıran Çelebi’ye, Chennai Havalimanı için kötü haber geldi
Mumbai Havalimanı için tedbir kararı aldıran Çelebi’ye, Chennai Havalimanı için kötü haber geldi