Koç Holding'den 9 ayda 47,1 milyar dolar gelir
Koç Holding, 2025’in ilk 9 ayında ilişkin finansal sonuçları açıkladı. Buna göre ilk 9 ayda 47,1 milyar dolar gelir elde edilirken, 2,6 milyar dolar yatırım gerçekleştirildi.

Koç Holding, 2025 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını paylaştı.
Yılın ilk 9 ayında konsolide bazda toplam 47,1 milyar dolar gelir elde eden Koç Holding, aynı dönemde yaklaşık 2,6 milyar dolar kombine yatırım gerçekleştirdi. Böylece Koç Topluluğu, son 5 yılda kombine bazda 15,7 milyar dolar yatırım seviyesine ulaştı.

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu'nun konuya ilişkin değerlendirmelerine de yer verildi. Çakıroğlu, “Türkiye’nin en büyük sanayi ve hizmetler topluluğu olarak ülkemizin ihracatının yüzde 7’sinden fazlasını gerçekleştiriyor, yurtdışında 130’u aşkın üretim tesisi ve satış pazarlama şirketimizle faaliyet gösteriyoruz. Dünyanın en büyük şirketlerinin sıralandığı Fortune Global 500’de üç basamak daha yükselerek 191’inci sıraya yerleşmekten ve bu yıl da ülkemizi temsil eden tek şirket olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
patronlardunyasi.com















