İşte ayağa kalkmadığı için bedel ödeyen komutan...
Erdoğan'ın, Çanakkale Anma Törenlerinde ayağ a kalkmadığını ve bunun da bedelini ödediğini söylediği korgeneral kim çıktı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çanakkale Anma Törenlerinde ayağ a kalkmadığını ve bunun da bedelini ödediğini söylediği korgeneralin, Ergenekon davasında tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne konulan MHP Milletvekili adayı Korgeneral Engin Alan olduğu öğrenildi.
Başbakan Erdoğan, bugün ATO'da düzenlenen Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, Çanakkale'deki anma törenlerine katıldığında ayağa kalkmayan bir korgeneralden bahsetmiş ve "Bir ülkenin başbakanı anma törenine gider de Korgeneral ayağı kalkmaz mı? Kalkması gerekir. Kalkmadığı anda da bedelini öder, o ayrı mesele. Zaten bedelini de ödedi. Çanakkale'de anma törenlerine gidiyoruz. Bu beyefendi ayağa kalkmadı. Ondan sonra da gereği yapıldı. Ama şimdi gideceği yeri o da buldu. Niye? Çünkü bu ülkenin değerleriyle oynayanlar var" diye konuşmuştu.















