İş dünyasının babalar günü mesajları
Babalar Günü sebebiyle iş dünyasından pek çok isim sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. Bazı isimler, kaybettikleri babalarına özlemlerini dile getirdi.

Haziran ayının üçüncü pazarında kutlanan Babalar Günü dolayısıyla iş dünyasının ünlü isimleri de sosyal medyadan mesajlar paylaştı.
FERYAL GÜLMAN'DAN ŞİİRLİ KUTLAMA
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Feryal Gülman instagram hesabından Cemal Süreya'nın "Sizin hiç babanız öldü mü?" şiiriyle duygu yüklü bir paylaşım yaptı:
2022 Katar Dünya Kupası finalinde Messi’nin peşinden ayrılmayan ve FIFA soruşturmasına konu olan Nusret, şimdi Dünya Kupası’nın ev sahiplerinden Meksika’da yeni restoranıyla gündemde. Meksika basını onu yazıyor, Messi ise gol atmaya devam ediyor. Hal böyle olunca insanın aklına tek bir soru geliyor: Acaba Nusret bu turnuvada yine bir yerden çıkar mı?
#messi nusretTicaret Bakanı Ömer Bolat, tekstil ve hazır giyim sektörünün iç pazarla birlikte 75 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştığını ve istihdam bakımından da birinci sırada olduğunu belirterek, "Böylesine altın yumurtlayan bir tavuğu hangi devlet, hangi hükümet gözden çıkarmaya cesaret eder ya da çıkarmak ister? Bu tevatürler yanlış" dedi. Bakan Bolat, ABD ve İsrail'in İran'a savaş açmasının ardından bir anda siparişlerin artmaya başladığını belirterek "O Uzak Doğu ülkelerine giden müşterilerin bir kısmı tekrar Türkiye'ye dönmeye başladı" diye konuştu.















