Podi ile 5 Mart 2024 Salı günü haberleri

Podi ile 5 Mart 2024 Salı günü haberleri

Patronlar Dünyası'nın yapay zekası Podi ile her gün gelişen ve önemli haberleri dinleyebilirsiniz.

Podi ile 5 Mart 2024 Salı günü haberleri
16px
24px
06.03.2024 02:47Güncelleme: 07.03.2024 10:50
ABONE OLgoogle
00:00
Bugün güne iş dünyasını ilgilendiren flash bir haber vererek başlıyoruz.  Patronlar Dünyası'nın "Enflasyon hikaye, Ahmet Patron şahane" başlığını ile sunduğu haberde, Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu yıl çıtayı biraz daha yükselttiği, çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdiği belirtiliyor. 

 

Necla Dalan imzasını taşıyan özel haber ise Türkiye Futbol Federasyonu'nu ilgilendiriyor. Kulislere göre, başkan adayı olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt’ün ismi geçmeye başladı.

 

Kemerburgaz'daki trajik öyküyü Türkiye gündemine Patronlar Dünyası taşıdı. Habere göre, Yazar Eylem Tok ve doktor Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur kullandığı Porsche araba ile 5 kişiyi ezdi: Bir kişi hayatını kaybetti 4 kişi ise yaralandı. Kazadan sonra Porche'li katil Timur Cihantimur, annesi ile birlikte Mısır'a kaçtı. Bu kaçışın görüntülerine Patronlar Dünyası editörü Edanur Aktürk Akyol ulaştı. 

 

Günün bir diğer önemli haberinin altında ise Toygun Atilla imzası var. Sosyete estetikçisi Ali Kerim Diler’in otomobilinin kurşunlanması iş dünyasının ünlü isimleri Ahmet ve Cüneyt Yakut’a uzandı. Azmettirici oldukları iddiası ile iş insanları gözaltına alındı. 

 

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde