Aydem Enerji Grup Şirketleri’nde üst düzey yönetim değişikliği

Aydem Enerji Grup Şirketleri’nde üst düzey yönetim değişikliği

Aydem Yenilenebilir Enerji, Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürlük koltuklarına önemli atamalar gerçekleştirildi.

Aydem Enerji Grup Şirketleri’nde üst düzey yönetim değişikliği
16px
24px
27.10.2023 15:16
ABONE OLgoogle

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü'ne atanan Serdar Marangoz, aynı zamanda şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenecek.

Aydem Enerji çatısı altında 2009'dan bu yana farklı şirketlerde üst düzey yöneticilik görevleri üstlenen Marangoz, 2019'da Aydem Enerji Ticaret Grup Başkanı ve Aydem Yenilenebilir Enerji Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Ayrıca Marangoz, 2021'den bu yana Aydın, Denizli, Muğla, İzmir, Manisa’nın görevli elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende'de Genel Müdürlük görevini üstlenmekteydi.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürlük görevine de Mustafa İren getirildi. İren, Enerjisa'da dokuz yıl üst düzey yöneticilik görevlerini yürütmesinin ardından, 2020'den bu yana Aydem Perakende ve Gediz Perakende’de Operasyon Direktörlüğü görevini üstlenmekteydi.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde