Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı 10 yıl önce de aynı kazayı yaşamış

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı 10 yıl önce de aynı kazayı yaşamış

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın dün Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında geçirdiği kazanın detayları gelmeye devam ederken, Sabancı çiftinin 10 yıl önce de İtalya’da zodyak bot kazası geçirdiği ve Vuslat Doğan Sabancı’nın 10 aylık fizik tedavi sonrası sağlığına kavuştuğu ortaya çıktı. 

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı 10 yıl önce de aynı kazayı yaşamış
16px
24px
25.08.2023 15:10
ABONE OLgoogle

Patronlar Dünyası’nın duyurduğu Pegasus Havayolları'nın da yer aldığı Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın geçirdiği zodyak kazası herkesi derinden üzdü. Hayati tehlikeyi atlayan çiftin, kazayla ilgili detayları ard arda gelmeye devam ediyor. 

TEKNENİN DÜMENİ KARNINA SAPLANDI

Sabancı çifti dün Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında geçirdiği kazada ağır yaralandı. Ali Sabancı teknenin dümeninin karnına saplanmasıyla ağır yaralanırken, dalağı alındı. Aort damarı yırtılan Ali Sabancı’da iç kanamanın durdurulmaya çalışılması devam ederken, Vuslat Doğan Sabancı’nın elmacık kemikleri kırıldı ve göğüs kafesinde de çatlaklar var.  Durumları ağır olan Sabancı çifti, hayati tehlikeyi atlattı, Amerikan Hastanesi’nde tedavileri sürüyor. 

10 YIL ÖNCE DE KAZA GEÇİRMİŞLER

Sabancı çiftinin 10 yıl önce de İtalya’da Zodyak bot kazası geçirdiği ve Vuslat Doğan Sabancı’nın 10 ay süren bir fizik tedavi sonrası sağlığına kavuştuğu ortaya çıktı. Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı 2013 tarihinde İtalya’ya tatile gitti ve Ali Sabancı’nın kullandığı botla kaza geçirerek yaralandılar. Basına yansımayan olayda Vuslat Doğan Sabancı’nın ağır yaralanıp, sakat kalmaktan uzun bir tedavi sonucu kurtulduğu ortaya çıktı.  Sabancı 10 aylık yoğun fizik tedavi sonucu eski sağlığına kavuşurken, olay basına yansımadı.

İlgili Haberler

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde