Yeni gözde tatil konsepti Bungalov evler!

Yeni gözde tatil konsepti Bungalov evler!

Bungalov evlerde tatil yapmak son dönemde oldukça popüler. Bungalov evler günümüzde, özellikle turizm sektöründe alternatif bir konaklama seçeneği olarak varlıklarını sürdürüyorlar. Turizm ihtiyaçlarına hizmet etmeleri için tasarlanan evler konfor ve doğal olmasıyla dikkat çekiyor.

Yeni gözde tatil konsepti Bungalov evler!
16px
24px
02.01.2023 15:16
ABONE OLgoogle

Turizm ihtiyaçlarına hizmet etmeleri için tasarlanan havuzlu bungalov evler veya deniz kenarı bungalov evlere ilgi son dönemde oldukça yoğun. Şehrin gürültüsünden kaçanların son zamanlarda gözde tatil konsepti bungalov evlerde bir hafta sonu geçirmek.

Her biri doğa manzaralarının arasında konaklamanıza imkân sunan harika birer seçenek. Ahşaptan inşa edilmesi ve tarih boyunca tasarımlarının değişmemesi, konaklarken otantik ruhunu hissetmenize sebep oluyor.

Türkiye’nin en kapsamlı bungalov kiralama sitesi bungalov.com.tr CEO'su Serhat Tekin, sorularımızı cevaplandırdı....

Bungalov.com.tr’nin portföyünde bulunan bungalov tesislerinden bahsedebilir misiniz? Türkiye’nin hangi bölgelerinde tatilcilere bungalov tatili imkanı sunuyorsunuz?

Birçok bungalov otelden oluşan tesisler, müstakil bungalovlar, tiny house, villalar, glampingler, dağ evleri portföyümüzde bulunmaktadır. Tesislerimiz Antalya, Sapanca, Bodrum, Ağva, Yalova’da yer almaktadır.

BUNGALOV TATİLLERİNİN SUNDUĞU AVANTAJLAR NELER?

Bungalov tatilinin avantajları nelerdir?

Her şeyden önce doğanın içinde tatil yapıyorsunuz buna hepimizin ihtiyacı var.

Kalabalık ve gürültülü şehirler, hava kirliliğinin yüksek oranda seyrettiği yerler sağlımızı olumsuz yönde etkilemektedir. Solunan kirli ve pis hava özellikle nefes alma ritmini alt üst edip akciğerleri de deforme etmektedir.

Bu yüzden tatil yapılan ortamın genelde sessiz veya sakin, kalabalık olmayan, bol ağaçlı yerler olması kendimize ayırdığımız belirli bir zaman diliminde de olsa akciğerlerimizi şehrin kirli, pis havasından koruma adına faydalı olacaktır.

Bungalov evlerin özelliği nedir?

Bungalovlar yapısı itibari ile nefes alabilirler. Bu yüzden bungalov tatili sağlığınız için son derece faydalıdır.
Bungalovlarda her mevsim tatil yapabilirsiniz. Eğimli çatıları onları, yağışlara ve rüzgarlara karşı koruduğundan her mevsim tatil yapılabilecek ideal bir tatil evi yapar.

Astım ve romatizma gibi birçok hastalığı önlerler.

Bungalov evler ahşap yapılar olduğu için ses yalıtımı sağlarlar.

Bungalov evler çevre dostu yapılardır ve bungalov tatilleri daha düşük maliyetlidirler.

Bungalovlarda tatil yapanlar şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak doğa ile iç içe izole bir tatil yapma imkanına kavuşurlar.

Bungalovlar nefes alabilen bir malzeme olan ahşaptan dekore edilmiş estetik yapılardır. Ahşabın güzelliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.

Bungalov evler tüm gereksinimleriniz düşünülerek dekore edilmiştir. Bungalovlarda evinizdeki rahatlığı ve konforu bulabilirsiniz.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde