Yargısız infaz! Belediyeden Kuşadası turizmine darbe

Yargısız infaz! Belediyeden Kuşadası turizmine darbe

Yaz aylarında kanalizasyonun denize akması ile gündeme gelen Aydın Kuşadası'nda yeni bir skandal daha yaşandı.

Yargısız infaz! Belediyeden Kuşadası turizmine darbe
16px
24px
11.01.2022 10:53
ABONE OLgoogle

Bölgenin en iyi oteli olarak bilinen Charisma Deluxe Hotel Kuşadası'na ait iskelede yer alan çardak belediye ekiplerince yıkıldı. Yerli ve yabancı birçok turisti ağırlayan otel çalışanları duruma tepki gösterdi.

Kanunsuz olduğunu iddia ettikleri yıkım kararına karşı emniyete haber veren otel yetkilileri, belediye personelinin otelden çıkarılmasını talep etti.

Aydınlık'ın haberine göre CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in talimatıyla yıkım kararının alındığına dair iddialar tarafımıza otel yetkililerince aktarıldı.

Otel yönetimi emniyete belediye hakkında şikayette bulundu. Otelin Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Çevik, belediyenin daha önce de otelin organik üretim yaptığı şehrin dışındaki çiftlik bölgesinde yer alan sebze seralarını yıktığını ve açtıkları dava sonucunda mahkemenin belediyenin kararını haksız bulduğunu ve yıkım kararını durdurduğunu söyledi.

Otelin 49 yıllık işletme hakkına sahip olduklarını ve yıllardır ta ki bu belediye başkanı göreve gelene kadar hiçbir sorun yaşamadıklarını anlatan Çevik, "Son yıkım kararı için de mahkemeye başvurduk çünkü hiçbir hukuki gerekçesi yok. Hiçbir ihbar yapılmadan, bilgi verilmeden eşkıyanın mekan basması gibi işletmemize girdiler. Şikayetçiyiz." dedi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde