Victoria's Secret iflas etti mi?

Victoria's Secret iflas etti mi?

Bir dönem podyumlarda rüzgar gibi esen modellere yer veren Victoria's Secret firmasında sıkıntılar devam ediyor. Firma son aldığı kararında tanıtım yüzü olarak büyük beden modellerin yerine cinsiyet değiştiren modellere de yer verecek. Peki, Victoria's Secret battı mı?

Victoria's Secret iflas etti mi?
16px
24px
20.10.2021 16:05
ABONE OLgoogle

Hint asıllı oyuncu Priyanka Chopra ile eşcinsel olduğunu yıllar önce açıklayan futbolcu Megan Rapinoe son olarak Victoria's Secret’in tanıtım yüzü olmuşlardı Firma yetkilileri tarafından son yapılan açıklamada, firmanın tanıtım yüzü olan modellerin iç çamaşırları içinde poz vermeyecekleri ve bunun yerinede podcast yayınlarında ya da reklam materyallerinde görünecekleri söylendi.

Geçen şubat ayından firmada görev almaya başlayan Waters, firmanın bundan böyle "erkeklerin değil kadınların istediği gibi" olması gerektiğini de sözlerine eklemişti. Martin Waters " Uzun zaman önce değişmemiz gerektiğini biliyordum. Biz ekip olarak firmanın kontrolünü daha yeni ele aldık" dedi.

Victoria's Secret iflas mı etti?

Dünyanın önde gelen iç giyim firması için terslikler önce podyumda başladı. Ardından da dünya üzerindeki bazı temsilciliklerinin zorda olduğu duyuldu. Koronavirüs pandemisi sırasında ise en kötüsü oldu. Bir dönem geleneksel defileleriyle izlenme, tasarımlarıyla da satış rekorları kıran Victoria's Secret firmasının İngiltere şubesinin geçen haziran ayında iflas ettiği duyuruldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde