Veteriner ihtarname çeken ev sahibinin kedisini kaçırdı!

Veteriner ihtarname çeken ev sahibinin kedisini kaçırdı!

Antalya’da akıl almaz bir olay gerçekleşti. Sinem Konukcu’nun kedisi Prens, veteriner tarafından kaçırıldı. Davalılar suçu kabul ettiler ancak Prens 70 gündür ortada yok. Bu ilginç davada mahkemenin kararı bekleniyor.

Veteriner ihtarname çeken ev sahibinin kedisini kaçırdı!
16px
24px
26.05.2022 18:44
ABONE OLgoogle

Gün geçmiyor ki başka bir absürt olayla karşılaşmayalım. İnsanoğlu yeterince birbirini yemiyormuş gibi kediler köpekler de bu karmaşık ilişkiden nasibini alıyor. Olay, Antalya’nın bir beldesinde geçiyor.

Bir veteriner, bir Van kedisinin ailesi olduğunu bildiği ve ailesini yakından tanıdığı halde kediyi alıyor ve yanındaki şahsa verip satmak üzere yolluyor…

Posta'dan Funda Kuru'nun haberine göre Sinem Konukcu’nun biricik kedisi Prens’i, Ç.K. ve A.V., göz göre göre gündüz vakti kaçırıyor. Kamera kayıtları var ve suç alenen ortada ancak Prens’i geri getirmiyorlar. Üstelik suçlarını itiraf da etmişler ama Prens ortalarda yok ve dava süreci hayli yavaş işliyor.

Olayı sinir bozucu hale getiren bazı konular var; Ç.K. ve A.V., yani Prens’i alanlar, Sinem Konukcu’nun ailesine ait olan bir mülkte kiracı ve orayı veteriner kliniği olarak kullanıyor. Klinik ve Sinem Hanım’ın yaşadığı ev yan yana. Veterinerler, Sinem Konukcu’nun bahçesini izinsiz kullanarak hayvan ölülerini ve dışkıları ortada bırakıyorlarmış. Tıbbi atıklarını bahçeye öylece atıyorlarmış.

PRENS BİR KEDİDİR, KAYIP EŞYA DEĞİLDİR!

Anlayacağınız, Prens’in ortadan kaybolması son nokta olmuş, zaten bir sürü problem yaşamışlar malum kiracılarla… Açık kanıtlarla hırsızlıktan dava açılması beklenen dosyayı savcı, kayıp eşyadan değerlendirmiş. İki kişiyi aklamış, diğerini de uzlaşmaya yollamış. Haliyle Sinem Konukcu, itiraz etmiş. Dosya açık, hâlâ bekliyorlar. Hayvanların eşya muamelesi görmesi bambaşka talihsiz bir hikaye…

PRENS NEREDE?

Her şeyin açıkça ortada olması bir yana Sinem Konukcu’nun karşı taraftan aldığı cevap şu: “Kedini sokakta bırakmasaydın…” Bu bakış açısıyla şöyle mi oluyor; sokakta sahipsiz zannettiğimiz her şey bizim midir? Kaldı ki Prens, sokaktan da alınmıyor. Güvenlik kamerası kayıtlarını yazının ‘posta.com.tr’deki halinden izleyebilirsiniz. İnsanlığın geldiği inanılmaz noktayı hayretle izliyorum. Burası misafirperverliğin, hoşgörünün, komşuluğun mükemmel olduğu bir coğrafyaydı. Şimdi şu hale bakın!

Sinem Konukcu, kiracılar mülkü boşaltsın diye ihtarname gönderice de malum şahıslardan “Sizin yüzünüzden maddi manevi zarar gördüğümüz için sizden şimdilik 100 bin lira istiyorum” cevabını almış.

Tüm bunların yanında Prens hâlâ ortada yok. Veteriner kimliği altında insanlar bile, ailesi olduğu belli olan bir kediye bunu yapıyorsa biz kime güveneceğiz? 

ONU GÖRÜRSENİZ HABER VERİN

Sağ gözü mavi ve gözbebeğinin hemen yanında lekesi var. Sol gözü ise yeşil. Sol kulağında minik bir çentik var.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde