Vakko mağaza kapatıyor! İşte o mağazalar..

Vakko mağaza kapatıyor! İşte o mağazalar..

Duyduğumuza göre Vakko, Outlet Vakko ve Vakko Home mağazalarından bazılarını kapatmaya hazırlanıyor.

Vakko mağaza kapatıyor! İşte o mağazalar..
16px
24px
26.05.2014 16:49
ABONE OLgoogle
Vakko, Türkiye’de modanın öncüsü olan markalardan biridir. Vitali Hakko’nun 1934’te ‘Şen Şapka’ adıyla temelini attığı Vakko’da artık ikinci kuşak işbaşında. Şirketi Vitali Hakko’nun oğlu Cem Hakko ile kuzeni Jeff Hakko yönetiyor.

Vakko ana markası altında, Vakko Home, Vakko Wedding, Vakko Chocolate, Outlet Vakko gibi farklı konseptlerde mağazalar bulunuyor. Duyduğumuza göre Vakko, Outlet Vakko ve Vakko Home mağazalarından bazılarını kapatmaya hazırlanıyor.

Grubun, Outlet Vakko adı altında Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir ve İzmit’te 11 mağazası bulunuyor. Vakko önümüzdeki günlerde bazı outlet mağazalarını kapatacakmış. Kapatılma kararı alınan mağazalardan biri İstanbul’da Maltepe İdealtepe’de bulunuyor. Vakko, sezon içinde kaydedilen yüksek satış oranları nedeniyle outlet mağazalarına yeterince ürün veremiyormuş. Ayrıca üretim sırasında defolu ürün adedinin de azalması outlet’lerdeki ürün sayısını azaltıyormuş. 

Öte yandan Vakko, Nişantaşı’ndaki Vakko Home mağazasını da ay sonunda kapatıyor. Vakko yetkilileri, “Metrekare olarak Nişantaşı mağazasının yetersiz kalması nedeniyle bu mağazayı Vakko Zorlu’ya taşıdık. Vakko Home koleksiyonu, ilave ürünlerle genişletildi” diyorlar. Vakko Home’un Şişli’de Address İstanbul ve Bodrum’da Yalıkavak Palmarine’de bağımsız mağazaları bulunduğunu da belirtelim. 
Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde