Türkiye için gurur

Türkiye için gurur

Mohaç Rıza Köseoğulları, kaos döneminde vizyoner lider atölyesi ile Avrupa'nın bir çok şehrinde konferanslar vermeye devam ediyor.

Türkiye için gurur
16px
24px
07.10.2021 11:28
ABONE OLgoogle

İtalya'nın Milano şehrinde liderlik üzerine yapılan 3 günlük workshopta, kurguladığı yeni liderlik mottosu ile italyan üst düzey iş insanlarını kendine hayran bırakan M Media Danışmanlık şirketinin kurucusu Mohaç Rıza Köseoğulları, kaos döneminde vizyoner lider atölyesi ile Avrupa'nın bir çok şehrinde konferanslar vermeye devam ediyor.

3 farklı ülkede hizmet veren M Media 'Lider olunmaz, lider doğulur' sözüne, doğuştan liderlik kabiliyetine sahip olduğunu düşündüğümüz insanlar olsa da, bazı beceriler geliştirilerek , lider olmak elbette öğrenilebilir mentali ile yaklaşıyor. 

Leadership ve pr anlayışına farklı bir tarz getiren Mohaç Rıza Köseoğulları, ayrıca uluslararası arenalardaki prestijli dergilere içerik üretmektedir. Şirketin 3 farklı ülkede Geneva, Milano ve İstanbul olmak üzere ofisi bulunmaktadır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde