Türk sosyetesi Courchevel’i tekrar ele geçirdi!

Türk sosyetesi Courchevel’i tekrar ele geçirdi!

Courchvel'in en popüler mekanlarında yine Türkçe şarkılar çalınmaya başladı. Ayrıca sosyetemiz Fransız Alpleri'ne bayrağımızı da taşıdı.

Türk sosyetesi Courchevel’i tekrar ele geçirdi!
16px
24px
26.01.2022 08:17
ABONE OLgoogle

İstanbul'un elitleri, seyahat kısıtlaması nedeniyle sömestir tatilinde geçen yıl favori adresleri olan Fransız Alpleri'ndeki ünlü kayak merkezi Courchevel'e gidememişti.

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre geçen sömestirde üstünlüğü Avrupa sosyetesine bırakan bizimkiler, bu yıl acısını çıkardı! Courchevel'e akın eden İstanbul sosyetesi, yine sayısal üstünlüğü ele geçirdi.

O yüzden de restoran ve kafeler, kaldıkları Türkçe menüleri tekrar ortaya çıkardı, eğlence mekanların playlist'lerini yenileyip tekrar Türkçe şarkıları ekledi. Courchvel'in en popüler mekanlarında yine Türkçe şarkılar çalınmaya başladı. Ayrıca sosyetemiz Fransız Alpleri'ne bayrağımızı da taşıdı. 

Eşi Öykü Karadeniz, kızları Dilhan ve Hira ile Courchevel'de tatilde olan ünlü iş insanı İlhan Karadeniz, önceki gün gittikleri dağın en ünlü mekanında Türk bayrağını dalgalandırdı.

Karadeniz, masanın üzerine çıkıp bayrağımızı sallayarak çalan Türkçe şarkılar eşliğinde eğlendi.

Yani bir yıl arayla Courchevel'de yine Türk rüzgarları esiyor.

TÜRK SOSYETESİ LÜKSÜN ZİRVESİNDE

Türk sosyetesi, lüks otelleri, gurme restoranları ve popüler eğlence mekanları ile Avrupa jet-set'inin kışın buluşma yeri olan Courchevel'de çoluk çocuk tatilin keyfini çıkarıyor. İşte Fransız Alpleri'nin zirvesinde tatil yapan sosyetemizin ünlü isimlerinden bazıları…

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde