Türk şirketi, Kore’nin seçkin yatırımcılarıyla bir araya geldi

Türk şirketi, Kore’nin seçkin yatırımcılarıyla bir araya geldi

nfinidium Technologies, Kore Ticaret Yatırım Teşvik Ajansı KOTRA’nın (Korea Trade-Investment Promotion Agency) ülkelerarası ticaretin gelişmesi amacıyla düzenlediği etkinliğe katıldı. 

Türk şirketi, Kore’nin seçkin yatırımcılarıyla bir araya geldi
16px
24px
23.01.2023 10:50
ABONE OLgoogle

Infinidium Technologies, başarıları ile hem yurt içinde hem de yurt dışında dikkat çekiyor. Son olarak şirket, Kore Ticaret Yatırım Teşvik Ajansı KOTRA (Korea Trade-Investment Promotion Agency) tarafından gerçekleştirilen etkinliğe bu yıl teknoloji alanında Türkiye’den katılmaya hak kazanan iki firmadan biri oldu.

16 Ocak Pazartesi günü Abu Dabi’de gerçekleşen etkinlikte Infinidium Technologies, Güney Kore’nin en büyük firmaları arasında kabul edilen şirketlerle görüşme sağlayarak iş birlikleri için yatırım olanaklarını gözden geçirdi.

Kore’nin seçkin yatırımcılarıyla bir araya geldi

KOTRA etkinliğinin şirketin yurt dışı hedeflerine olan katkısı hakkında konuşan Infinidium Technologies CEO’su Berk Ündeğer; “Etkinliğin bu yılki temasını; enerji, geleceğin teknolojileri, altyapı, Kore yaşam tarzı, akıllı çiftlik ve güvenlik konuları oluşturdu. Her bir tema özelinde değerlendirme kriterleri sonucunda markalar etkinliğe davet edildi. Teknoloji temasında Infinidium Technologies olarak Türkiye’den davet edilen iki firmadan biri olarak ülkemizi ve şirketimizi temsil etmek bizi gururlandırdı” dedi.

Ar-Ge’ye büyük önem veren bir teknoloji şirketi olarak KOSGEB’in 2020-2021 yılı verilerine göre yüzde 26,6’lik bir yatırımla sektörün üzerinde bir yatırım gerçekleştirdiklerini vurgulayan Berk Ündeğer; “Tamamen yerli ve milli sermaye ile patentli teknolojiler üreten bir mühendislik şirketi olarak Türkiye genelinde işletme aktif büyüklüğüne göre sektöründe yer alan 196 işletme içinde 11. sırada yer alıyoruz. Üstelik başarılarımızın sadece yurt içinde değil yurt dışında da değer görüyor olması bizi ayrıca memnun ediyor. Çeyrek asra yaklaşan tecrübemizle dünyada gerçekleşen yeniliklerle paralel çalışan ve her geçen gün büyüyen Ar-Ge ekibimizle ileri teknoloji projeler üreten bir şirket olarak bu etkinliği küresel iş birlikleri açısından çok değerli buluyoruz. Bu etkinlik aracılığıyla özellikle de güvenlik, haberleşme, taşımacılık, çevre, toplu ulaşım teknolojileri başta olmak üzere birçok alanda geliştirdiğimiz ürün ve projelerimiz ışığında önemli yatırımcılarla görüşme fırsatı yakaladık. Teknolojinin kalbinin attığı ve trendlerin belirlendiği Kore’den gelen seçkin firmalarla ortak çalışmaları değerlendirdik ve yurt dışındaki ilgili işletmelere ürün ve hizmetlerimizi ayrıntılı bir şekilde anlattık. Yaptığımız önemli görüşmelerin yeni uluslararası pazarlara girmek için kritik olduğunu düşünüyoruz. Bu sayede başarılı ortaklıklar geliştirmek ve Kore’deki ticari ilişkilerimizi güçlendirmek istiyoruz. En önemlisi de yurt dışında büyüme hedefimize bir adım daha yaklaştığımıza inanıyoruz” diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde