Trump'ın NFT'lerinde artış

Trump'ın NFT'lerinde artış

ABD Başkanı Donald Trump, ülke içinde zor zamanlar geçirse de birkaç ay önce piyasaya sürdüğü NFT koleksiyonuna gelen talep yükselişe geçti.

Trump'ın NFT'lerinde artış
16px
24px
31.03.2023 18:42
ABONE OLgoogle

ABD’nin eski başkanı Donald Trump, New York’ta Manhattan Büyük Jürisi tarafından 30’dan fazla dolandırıcılık suçuyla itham ediliyor.

Bu dava, ABD’de başkanlık yapmış bir ismin cezai bir suçlamayla karşı karşı kalmasıyla ülke tarihinde ilke imza atıyor. Tüm iddiaları reddetmeye devam eden Donald Trump, ülkede gündem olurken birkaç ay önce piyasa sürdüğü NFT koleksiyonunda yeniden talep görmeye başladı.

Tüm bu gelişmeler devam ederken NFT meraklıları Trump Cards NFT koleksiyonuna yoğun ilgi göstermeye başladı. Son raporlara göre NFT koleksiyonunun son bir günde işlem hacmi 3 katına çıktı. Trump’ın suçlu bulunacağına dair haberlerin çıkmasından bu yana Trump NFT’lerinin işlem hacmi 105 bin ETH’ye yükseldi.

Donald Trump, Kasım ayında büyük bir duyuru yapacağını söyleyerek tüm ABD kamuoyunu meraklandırmıştı. Ardından büyük duyuru olarak NFT koleksiyonunu duyuran ABD’nin eski başkanı, bu konuda birçok kişinin eleştirisine maruz kaldı. Şu an NFT’lerin taban fiyatı 0,595 ETH olarak görünüyor.. Bu rakam NFT’lerin piyasaya sürüldüğü Kasım 2022’deki orijinal fiyatının yaklaşık 10 katından daha fazla. Son duruma göre Trump Cards NFT koleksiyonu, 48 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde