Tolga Ağar'dan Sedat Peker'in Yeldana Kaharman'la ilgili iddialarına cevap

Tolga Ağar'dan Sedat Peker'in Yeldana Kaharman'la ilgili iddialarına cevap

AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, kendisini ölü bulunan bir kadınla ilişkilendiren organize suç örgütü lideri Sedat Peker’i yalanladı.

Tolga Ağar'dan Sedat Peker'in Yeldana Kaharman'la ilgili iddialarına cevap
16px
24px
07.05.2021 11:53
ABONE OLgoogle

Elazığ’da Kanal 23’te sunuculuk yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Kazakistanlı Yeldana Kaharman, 28 Mart 2019’da kendi evinde ölü bulunmuştu.

Peker, dünkü videosunda, Kaharman’ın ölü bulunmadan önce Jandarma’ya giderek Ağar’ın kendisine tecavüz ettiğini söylediğini iddia etmişti. Jandarma bunu yalanlamıştı.  Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 'Yeldana Kahraman' açıklaması

Facebook hesabından yazılı açıklama yayınlayan AKP’li Tolga Ağar, ‘S.P.’ diye bahsettiği Peker’in ‘şahsına yönelik iftiralarını şiddetle reddettiğini’ belirterek Peker’in ‘hangi karanlık hesaplar için şeref ve itibar suikastına giriştiğinin açığa çıkması adına’ hukuki işlemleri başlatacağını aktardı. Sedat Peker’den 'jandarma' açıklaması: Buna inanmak safdillik olur

Ağar şunları kaydetti: “Şaibe yaparak, ima yoluyla beni suçlamaya çalıştığı adı geçen gazeteciyi tanımam. Konu adli makamlarca soruşturulmuş ve hukuki süreç tamamlanmıştır. Konunun şahsımla uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır. Buradaki kurnazlık, siyasi husumet içerisinde olunan çevrelerin iftirasına destek vereceği ümididir. Daha düne kadar kendisine hakaret ederek itibarsız şahıs muamelesi yapanların, amaç siyasette malzeme olarak kullanma olunca, konu ile ilgili hiçbir araştırma, soruşturma lüzumu görmeksizin, hevesle üzerine atlamalarını derin bir üzüntü ile karşılıyorum.

Kendi siyasi hesaplarına suç örgütü mensubunun beyanlarını dayanak yapmaya çalışanları kamuoyu vicdanına havale ediyorum. Türkiye’de herkes herkesi tanır, bilir ve değerlendirir. ‘Tezyif müzeyyifin kadri ile mütenasiptir’ yani ‘Hakaret, hakaret edenin gücü ve kişiliği ile orantılıdır.’ Kamuoyuna saygılarımla sunarım.”

NE OLMUŞTU?

Suç Örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videoda "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır" diyerek yeni videolar çekeceğini belirtmişti.

"Mehmet Ağar ve Pelikancıların gerçek yüzü" başlığıyla yayınladığı ikinci videoda Peker, "Tolga Ağar'ın bir kız arkadaşı var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, Tolga Ağar bana tecavüz etti diye. Kız şikayet ediyor. Daha sonra kızı helikopterle aldırıyorlar. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipcağız öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor" diye konuştu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde