Tek seferde 1 Milyarlık rekor satış yaptı

Tek seferde 1 Milyarlık rekor satış yaptı

Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, 2023’e 1 Milyar TL’lik satış anlaşmasıyla girdi.

Tek seferde 1 Milyarlık rekor satış yaptı
16px
24px
18.01.2023 09:54
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticilerinden QUA Granite, Ege Bölgesi’nde Mehmet Ceylan Yapı ile 1 milyar TL satış anlaşması yaparak önemli bir iş birliğine imza attı.

Rekor satış sözleşmesi; QUA Granite’nin Aydın, Söke’de bulunan fabrikasında QUA Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan ve Mehmet Ceylan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde resmiyete döküldü.

Anlaşmayı değerlendiren QUA Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, “QUA Granite olarak en önemli iş ortaklarımızdan Mehmet Ceylan Yapı ile imzaladığımız satış anlaşması, başarılı projelere giden yolda 2023’ün ilk adımı.

Rekor bir satışa imza attığımız bu anlaşma ile var olan iş birliğimizi daha da güçlendirmekle birlikte kapsamını da genişlettik. Her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim. QUA Granite olarak Türkiye genelinde bayi ağımızı genişleterek koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizi, bayilerimiz aracılığıyla müşterilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Tek seferde en büyük anlaşma

Ali Ercan, Mehmet Ceylan Yapı’nın en büyük bayileri olduğunu ve 1 milyar TL’lik anlaşmanın devamının da gelmesini beklediklerini anlatarak konut yenilemelerinin de etkisi ile hızlı büyüyen bir pazarda faaliyet gösterdiklerini aktardı.

Sektörde tek seferde en büyük anlaşmaya imza attıklarına işaret eden Ali Ercan, “Qua’nın ilk bayisi Mehmet Ceylan Yapı, Türkiye’nin en büyük dağıtıcısı oldu” dedi.

Mehmet Ceylan da 2022’yi 600 milyon TL satış rakamı ile kapattıklarını ve 2023’ün ilk alımını 1 milyar TL ile yaptıklarını belirterek, hem lojistik merkezlerini hem de 5 olan mağaza sayılarını büyütmek istediklerini aktardı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde